INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…U INDG će dugoročno teči med i mlijeko,a nasititi će se samo oni koji budu
na izvoru.

lopina, po koliko su te nakitili u INDG da svaki dan ovdje pjevaš borbene i pokušavaš pisanjem povratiti opadajući interes za INDG ?? 120 kn? 130 ??
[emo_beztona]
[/quote]
Vidim da je radio Mileva jako koristan .I vi ste se upecali,ja sam ribar,a vi riba!

U INDG če teći med i mlijeko!

I vi ste se upecali,ja sam ribar,a vi riba!

problem je kad riba umisli da je ribar zato jer pokušava uloviti manje ribe…a onda dođe velika riba i igra je gotova za ribicu s krivim poimanjem stvarnosti [emo_smijeh]

I vi ste se upecali,ja sam ribar,a vi riba!

problem je kad riba umisli da je ribar zato jer pokušava uloviti manje ribe…a onda dođe velika riba i igra je gotova za ribicu s krivim poimanjem stvarnosti [emo_smijeh]
[/quote]
Vidim da veće ribe pokušavaju dočekati manje ribe.Ali ove male ribe su na sigurnoj udaljenosti,a većina se sakrila toliko daleko da su nedostižne/blokada gornja 22,97/.
Jedina nada je veliki prodavač,koji je jučer spavao,a sada ima priliku da iskipa više od 2.000 kom po prosječnoj cijeni 100.
Da li će se smilovati taj samaritanac.Što čeka?

U INDG teće med i mlijeko.

Pozdrav svima,

Investitori šta se bojite preostali 15 000 kom, sada kada je prošla predstečajna, a prije predstečajne smo pokupili od velikog prodavatelja 40 000 kom. Mislim da je ovih 15 000 lakše preći nego ležećag policajca na cesti. Malo je problem što svi čekate da kupite jeftinije a moglo bi na kraju biti puno skuplje!!

Šta ako tih 15 000 nije na prodaju??

Pozdrav svima,

Investitori šta se bojite preostali 15 000 kom, sada kada je prošla predstečajna, a prije predstečajne smo pokupili od velikog prodavatelja 40 000 kom. Mislim da je ovih 15 000 lakše preći nego ležećag policajca na cesti. Malo je problem što svi čekate da kupite jeftinije a moglo bi na kraju biti puno skuplje!!

ne bojimo se mi tih 15.000 komada, nego onih 40.000 komada koji su već u rukama trejdera koji jedva čekaju prodati ih i otići dalje! [emo_beztona]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

E, moj korisniče Santo,
nisi smio ovako nešto napisati, jest da si im otvorio oči, al’ na otvorene oči brzo će pasti mrak, jer kad otvorene oči vide koliko je malo ostalo, ima da se potuku oko to malo jeftinih dionica, biće i čvoruga i modrica i počupanih kosa…a čini mi se da to što je ostalo neće u prodaju, jer je ovrha završena.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Pozdrav svima,

ne bojimo se mi tih 15.000 komada, nego onih 40.000 komada koji su već u rukama trejdera koji jedva čekaju prodati ih i otići dalje! [emo_beztona]
[/quote]

Od tih 40 000 samo eventualno 10 000 nije u čvrstim rukama.

ja bih rekao da je bar pola kod trejdera tj. 20.000 komada, pa tome dodaj onih preostalih 15.000 komada što daje već 35.000 dionica za prodaju na razini 100-120 kn, a to je više od 3,5 milijuna kuna što je za ZSE velika cifra!

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

ja bih rekao da je bar pola kod trejdera tj. 20.000 komada, pa tome dodaj onih preostalih 15.000 komada što daje već 35.000 dionica za prodaju na razini 100-120 kn, a to je više od 3,5 milijuna kuna što je za ZSE velika cifra!
[/quote]

E onda ti čekaj ispod 100 sigurno ceš kupiti[emo_smijeh]

E onda ti čekaj ispod 100 sigurno ceš kupiti[emo_smijeh]

ispod 100 ću možda kupiti, iznad 100 neću jer se previše drhtavih ručica ovdje natrpalo iznad 100 kn i sad drhte u nadi da će se uspjeti nekome iskipati

[/quote]
ako u skdd imaš e-račun, a ti lijepo, za sitne novce, kupi razlikovnu strukturu svih dioničara. Traži stanje od 05.11.2012., to je dan kad je započela prodaja dionica zbog ovrhe, i na današnji dan, 20.03.2013. Iz toga ćeš vidjet koliko je tko kupio i koliko je tko prodao u tom periodu. Onih, koji su kupili više od 500 komada, nema puno, oko desetak osoba i dva pravna subjekta, pa se lako raspitaš tko su, da l’ su čvrsti ili su oni drugi.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Jučer ste imali kupnju od 1.500 komada po cijeni koja je išla ispod donjeg limita. Zbog toga ste prosvjedovali sa svojim protestnim postovima. Danas imate kupnju 1.000 komada po cijeni od 98,02, što je znatno iznad donjeg limita koji je danas postavljen na 90,89.
Molim, stručnjake od jučer da nama neukima objasne šta ovaj oće

New Report

Close