Korisniče fago kako jedna po vašem mišljenju stečajuša može postati povoljna kupnja na 50 do 70 kuna,a sada ne valja. Stečaj je 0 kuna, kakva ćete očekivanja od INDG imati na tim cijenama ako sad nemate baš nikakva na 105?
korisniče mcinha, drago mi je da ste to pitali!
stečajuša postaje uvjetno povoljna kupnja na 50-70 kn samo iz ŠPEKULATIVNIH razloga, tj. računajući na odbijanac prema 80-85 kn.
naravno, i kupnja po 50 kn nosi rizik ako se otvori stečaj da se ostvari ogroman gubitak !
drago mi je da sam vam pomogao korisniče Mcinha [emo_palacg]
Korisniče fago kojoj če te budali predati štafetnu palicu 85 kuna tj.zašto očekujete odbijanac? Ne mislite li da je malo licemjerno visiti na temi i drukati na pad, a nakon toga pisati hvalospjeve poslije kupnje ili čak mjenjati nick? Da se razumijemo ja sam jučer prodao svoje dionice jer sam očekivao kada jučer nije prešla 140 da će završiti ispod, ali to ne znači da ću sad po njoj pljuvati.
korisniče mcinja, nije lijepo ovako blatiti druge kolege forumaše samo zato što trpite gubitke zbog svojih loših investicijskih odluka [emo_smijeh]
Korisniče fago moj gubitak na ovoj dionici je +25% kapitaliziranih[emo_smijeh] i nije blačenje nego realnost
korisniče mcinja, bitno da vi sebe uvjerite u to što pišete, možda vam gubitak bude bar malo lakši? [emo_smijeh]
p.s. evo neću više o vašim ulaganjima da ne spamam temu. pozdrav
Ne talasaj.I kupuj.Postali smo sindikalna dionica.Nećemo gore dok se ne nakrcaju sindikalni povjerenici,ako se ne pojavi neli jači individualac,recimo N.B.
Dakle,velika volatilnost,sa naglim gomilanjem oblaka na ASKU i naglim promjenama smjera vjetra.Trejderi,napravite vlastitu šemu trejdanja,ne osvrčite se na ASK i BID jer
će vam sindikat uvijek prikazati krivu sliku.
Lopina,
Iz koje biljke ti crpis inspiraciju?
Ne talasaj.I kupuj.Postali smo sindikalna dionica.Nećemo gore dok se ne nakrcaju sindikalni povjerenici,ako se ne pojavi neli jači individualac,recimo N.B.
Dakle,velika volatilnost,sa naglim gomilanjem oblaka na ASKU i naglim promjenama smjera vjetra.Trejderi,napravite vlastitu šemu trejdanja,ne osvrčite se na ASK i BID jer
će vam sindikat uvijek prikazati krivu sliku.
Lopina,
Iz koje biljke ti crpis inspiraciju?
[/quote]
Za twiksera
Vežite se, poliječemo!Veliki teret/BV/ nas prisiljava da uzmemo duži zalet da bi uspon bio siguran.Uspon će biti stabilan i siguran,bez obzira što će neki
upozoravati na opasnosti.Ne bojte se,ovo je siguran avion koji je imao kvarova,
ali sve je popšravljeno.Siguran let i velika nadmorska visina zagarantirana.
Za sindikalne povjerenike:
A što ako veliki prodavač nastavi apstinirati.
Kako ćete nadoknaditi dionice koje ste prodali po 120 do 125 i sada bi htjeli niže.Možda po 150.Trebali bi nadoknaditi cca 5000 dionica.Prosjek ulaza ne ispod 140.Ako veliki prodavač ponovno ne krene , već sutra bi vam mogla skoćiti
kiselina i nervoza.
Mali trejderi,čuvajte svoje dionice,jer će ovdje teći med i mlijeko, jako
obilato,ali trebate biti na mjestu događaja i nasititi se.
prije tri dana tj.14.03. prodano 718 komada
najveći dio prodao treći dioničar i pao na 18.849 kom
čekamo interesantni izvještaj za 14.3.a naročito 15.3 kada je protrgovano gotovo
5.000 kom tj.više od 1% cijele firme,da li je prodavač bio veliki ili su najveći
dio rasprodali sindikalisti jer su očekivalki kupiti puno jeftinije
jučer je bilo gotovo nemoguće veće količine kupovati ispod 120 iako je u jednom
trenutku bio skriveni nalog od 200 H na 111,ali tko kaže da je tu bilo 2.000 kom.Možda je bilo samo 201,a stvarao se samo pritisak da bi se srušila cijena a
-ako je treći dioničar bio znaćajan prodavač u ovoj zadnjoj trgovini od
14.3. i naro0čito 15.3.sindikat će i dalje apstinirati na kupnji,ali već krajem dana
bi se moglo dogoditi da se mete ASK
jučer smom imali samo jednog prodavača,mislim da je to bio manji trejder,a
veliki je apstinirao
i zato bih vam preporučio da ako ne znate što treba raditi,stavite prodaju iznad gornje blokade
danas je raspon trgovanja od 90,89 do 122,97
U INDG će dugoročno teči med i mlijeko,a nasititi će se samo oni koji budu
na izvoru.Čuvajte se sindikata,ovi su opasniji od radničkih sindikata.Mudriji su,a imaju i umjetničkog dara da mjenjaju umjetnički dojam na gledalici naročito
na BIDu.
…U INDG će dugoročno teči med i mlijeko,a nasititi će se samo oni koji budu
na izvoru.
lopina, po koliko su te nakitili u INDG da svaki dan ovdje pjevaš borbene i pokušavaš pisanjem povratiti opadajući interes za INDG ?? 120 kn? 130 ??
[emo_beztona]
nemoj tako lopina mozda i nije sve tako bajno, triba se isto zapitati zasto burza nije reagirala na prolaznu ocijenu PSN
mozda neko lovi u mutnom ali ako burza u narednim danima nista ne pokaže na ovoj dionici hmhm
da malo skrenem temu na obvezu davanja ponude od strane Galinca i ekipe – jel netko putem suda pokušao/uspio utopiti svoje dionice po cca 1100kn ? Ima li bilotko bilokakvih iskustava glede toga ?
lopina, po koliko su te nakitili u INDG da svaki dan ovdje pjevaš borbene i pokušavaš pisanjem povratiti opadajući interes za INDG ?? 120 kn? 130 ??
[emo_beztona]
[/quote]
Ušao po 100.Sa 10% kapitala prije prolaska predstećajne nagodbe.Sada mogu nešto i povečati jer INDG više ne smatram kao rizičnu investiciju,barem ne do kraja 2013 .Ali kako sam donio odluku da ni jednoj investiciji neću imati više
od 3o% ukupne imovine.Dakle neću izlaziti,već dokupljivati još 200 kom u toku slijedećih mjeseci jer da bi INDG povukla trebat će i na FI
biti vidljivo da ovo nije stečajuša nego firma koja ima budućnost i stabilno
poslovanje.Iz prijedliga predstečajne nagodbe mislim da je to postignuto.
U INDG teće med i mlijeko!