INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@colnago
Ti kupci su ispod donje blokade tj. ne žele kupiti nego se samo šepure na sigurnoj udaljenosti [emo_namigusa]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ovdje dobro zapažanje a na diok-u preslikana situacija i drugačije mislite, da mi je samo znati koji je uzrok?
ali budući da pišete na INDG a dr.O je ovdje uvaženi psihoanalitičar mislim da ćete vrlo brzo čuti stručnu analizu Vašeg uma [emo_zacudjen]

free flow information

‘ajmo SELL ON NEWS, SELL ON NEWS… što čekate…prodajite…čovjek kupuje 1.500 komada i još vam uz to dodao bonus zvani H[emo_smijeh]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

@geenday
nisi dobro pratio, kod DIOKIa se radi o nalozima IZNAD donje blokade, a ovdje ISPOD donje blokade. Da netko lupi po bidu one prve naloge bi poklopio (realizirao), dok bi ovi drugi imali vremena uteći kroz trajanje dražbe uravnoteženja. Nadam se da si sada shvatio [emo_smijesak]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

'ajmo SELL ON NEWS, SELL ON NEWS… što čekate…prodajite…čovjek kupuje 1.500 komada i još vam uz to dodao bonus zvani H[emo_smijeh]

Ode mušterija nije upalilo jer se kupnja nije povećala, sad slijede novi trikovi. Zec iz šešira, sastanak ali danas je odličan dan za prodaju samo treba napraviti malu gužvu tako da se dobije dojam da je kupnja dosta jača, ali trejderi su se opametili pa je svaki nalog iznad blokade dobra meta za iskrcaj.

E pa Đuro ima tešku ruku.

čovjek kupuje 1.500 komada i još vam uz to dodao bonus zvani H

ne, taj ne kupuje jer se sakrio daleko ispod donje blokade…neka se majstor stavi na 102,28 kn pa neka potvrdi da doista kupuje [emo_smijeh]

Zar ovdje nije blokada 25%?Juce nije bilo drazbe a bila je 140.

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Tako je ali poslije 13.00h očito će se početi s trgovinom jer ovo nije dobro ni za prodavače ni za mušterije.

E pa Đuro ima tešku ruku.

to je bio skok od nepunih 20%..znam jer je mene gricnulo na 140 [emo_plazi]

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

Limit promjene cijene za INDG je 15% u odnosu na prosječnu cijenu prethodnog dana. Zato je bio moguć rast do 140 kn i zato je (danas) limit iznad 100 kn, sutra će vjerojatno biti ispod 100.

Korisniče fago …. tako i vi pokušavate komplicirate odnose na ovome forumu ne bili ušićarili koju dionicu po jeftinoj cijeni.

korisniče zimizelen, vi smatrate da ja želim kupiti dionice po jeftinoj cijeni i da zato pišem? takvim razmišljanjem de facto priznajete da ove cijene nisu jeftine nego da će jeftine postati tek kada jače padnu! slažem se s vama, na 50-70 kn ovo bi mogla biti povoljna kupnja [emo_palacg]
[/quote]
Korisniče fago kako jedna po vašem mišljenju stečajuša može postati povoljna kupnja na 50 do 70 kuna,a sada ne valja. Stečaj je 0 kuna, kakva ćete očekivanja od INDG imati na tim cijenama ako sad nemate baš nikakva na 105?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Limit promjene cijene za INDG je 15% u odnosu na prosječnu cijenu prethodnog dana. Zato je bio moguć rast do 140 kn i zato je (danas) limit iznad 100 kn, sutra će vjerojatno biti ispod 100.
[/quote]
Uskoro ćemo postati i prvoligaš s obzirom da se trguje svaki dan,a tako ćemo i nastaviti.

Ipakj su u ovoj dionici znalci,koji znaju koja je njezina vrijednost.
A zašto vi sindakalni povjerenici ne tučete malo po BIDU i napravite paniku.
Teško da će jeftinije.Ali veliki prodavač je uvijek može zatući i treba biti strpljiv.
U INDG će teći med i mlijeko!

New Report

Close