dovoljno dugo sam tu ali ta priča sell on news je djelomično točna ali genewralno nosi još barem koji dan zelenila, mada bi u slučaju kad firma izbjegava stečaj i osigurava neki "novi početak" trebala značiti i dugoročniju stabilnost rast dionice
[ne znam koliko si na TK, ali taj "fenomen" je odavna poznat i zove se SELL ON NEWS, kolega apothekar je jučer o tome pisao.
ukratko, iskusni su tu vijest iskoristili za iskrcaj (koliko su mogli), a ostali će čekati još koji mjesec da eventualno dođe neka nova vijest pa da predaju štafetu nekom novom naivcu
[/quote]
Ovdje se postavlja bitno pitanje.Tko je naivac?Onaj što predaje dionicu ili onaj tko je uzima.Po mom dubokom uvjerenju onaj što uzima štafetnu palicu je
mudar,ali je mora sakriti da bi bio pobjednik.
U INDG će biti meda i mlijeka.
Sve po zakonu.Ako dobiju spor za 18 mil kn potraživanja radnici će dobiti
18.000 dionica po nominali.Nadam se da će i tada dionica biti 100 kn kao i sada.
To je predviđeno u prihvaćenoj stečajnoj nagodbi!
A tih 18.000 dionica će nam povećati temeljni kaptal,stvoriti gubitak od 18 mil
kn u bilanci pa će nam BV pasti proporcionalno rastu dionica tako da bi BV pao na
točno 1000 kn.Ili možda na 999,99.
U INDG će teći med i mlijeko!
Korisniče fago stvari se ne mogu komplicirati, jer stvari su mrtva priroda, ljudi kompliciraju svoje živote i međusobne odnose, pa tako i vi pokušavate komplicirate odnose na ovome forumu ne bili ušićarili koju dionicu po jeftinoj cijeni.
Nakon uspješno provedene predstečajne nagodbe ima se pravo žalbe ali žalba ne odlaže izvršenje.
Evo, ja sam rekao što sam imao, a sad vi nastavite komplicirati.
Gledajte kupnja je skromna očito se vidi da nitko neće prodavati pa će se vjerovatno odigrati igra nagrađivanja , prvo se kupi jedna količina po kupnji da se stvori makar bilo kakva kupnja a onda će se poklapati po njoj. Već viđeno svaki dan. I tako u nedogled jer je sve manji broj investitora pa ih treba potaknuti da se može pobjeći iz dionice ( prodavača ima ali kupaca baš i ne )
Očito je da će se danas prosječna cijana kretati oko 100 kuna moguća je i ravnotežna cijena akoplan ne uspije.
Gledajte kupnja je skromna očito se vidi da nitko neće prodavati pa će se vjerovatno odigrati igra nagrađivanja , prvo se kupi jedna količina po kupnji da se stvori makar bilo kakva kupnja a onda će se poklapati po njoj. Već viđeno svaki dan. I tako u nedogled jer je sve manji broj investitora pa ih treba potaknuti da se može pobjeći iz dionice ( prodavača ima ali kupaca baš i ne )
Očito je da će se danas prosječna cijana kretati oko 100 kuna moguća je i ravnotežna cijena akoplan ne uspije.
I meni izgleda isto.Sindikalni povjerenici se dogovorili da se ne tuče po ASK i
da se prodavača prisili na prodaju.Ali sve dok se kupnja ne okuraži to se može i događati.Mislom da će ovaj skriveni/200H/ uskoro biti pojeden.Napunite bid do tisuću dvije komada na 100 i pružite mu šansu da se iskrca.
U INDG će teći med i mlijeko!
A ko će napuniti BID sretnici koji su jučer kupovali po 140 ili neke druge mušterije. Ovaj bid je tako dobar da je šteta ne iskrcati malo do granične cijene.
Korisniče fago …. tako i vi pokušavate komplicirate odnose na ovome forumu ne bili ušićarili koju dionicu po jeftinoj cijeni.
korisniče zimizelen, vi smatrate da ja želim kupiti dionice po jeftinoj cijeni i da zato pišem? takvim razmišljanjem de facto priznajete da ove cijene nisu jeftine nego da će jeftine postati tek kada jače padnu! slažem se s vama, na 50-70 kn ovo bi mogla biti povoljna kupnja [emo_palacg]
Jednostavno rečeno stećajuša debelo precijenjena.
donja blokada je 102,27 kn…može li mi netko objasniti zašto se ovaj “kupac” sa 1500 komada postavio ispod blokade tj. na 98,03 kn? nije valjda zato da ga ne dohvati prodavač sa svojim nalogom ako se istrese? [emo_smijeh]