Čudi me da se nitko nije zapitao ZAŠTO INDG NEKRETNINE d.o.o. PRODAJE DIONICE ????
Nemojte mi sad samo reći da su ovrhe u pitanju ili nešto slično da moraju itd, pa zar stvarno ne mislite da to vrijedi da bi prodavali na burzi a ne nekom većem investitoru u paketu, ODGOVOR ZNATE i sami vjerujem.
Sad će opet MALO OJAČATI kupnja do slijedećeg iskrcavanja zar ne ???
Miro ,hvala,želio bih još kupiti dok je ovako nisko.
Meni ovo izgleda kao kapitalizacija dobiti manjih igrača. a ne iskrcaj večeg igrača.
Uz pokušaj stvaranja panike.Ipak smo danas na najvećoj prosječnoj cijeni od
početka studenog prošle godine.Otprilke smo jaći za 25% od prosjeka zadnjih
tri mjeseca.Pa to je dobro.
Smjer je jasno određen up,up,up.
U INDG će teći med i mlijeko!
[/quote]
Pad građevinskih radova za INDG koja je praktično nekreninski fond,koji tek treba ulagati u nekretnine je za nas izvrsna vijest utoliko prije jer su cijene nekretnina u vlasništvu Industrogradnje skresane na sadašnje recejsijske vrijednosti.Sada je idealno vrijeme
za ulaganje u nekretnine jer smo vjerovatno na recesijskom dnu .Razlog više za kupnju ove dionice jer bi se mogle pojaviti izvanredne jednokratne dobiti s obzirom na revalorizaciju budućih većih cijena.
Ali za investicije u nekretnine, koje sada mogu biti jako unosno ,potreban je i kapital, a nakon pozitivnih efekta u predstečajnoj nagodbi čak i kreditna sredstva postaju dostupna.
Ne prkosite,nego kupujte,jer ćete plakati radi propuštene šanse!
U INDG će teći med i mlijeko u poitocima,bez obzira što vi mislili o tome!
Što vas buni kolega fffffffffff?
Računica je velo jednostavna: iznad donje blokade na kupnji imate još samo 160 komada. [emo_smijeh]
Pad građevinskih radova za INDG koja je praktično nekreninski fond,koji tek treba ulagati u nekretnine je za nas izvrsna vijest utoliko prije jer su cijene nekretnina u vlasništvu Industrogradnje skresane na sadašnje recejsijske vrijednosti.Sada je idealno vrijeme
za ulaganje u nekretnine jer smo vjerovatno na recesijskom dnu .Razlog više za kupnju ove dionice jer bi se mogle pojaviti izvanredne jednokratne dobiti s obzirom na revalorizaciju budućih većih cijena.
Ali za investicije u nekretnine, koje sada mogu biti jako unosno ,potreban je i kapital, a nakon pozitivnih efekta u predstečajnoj nagodbi čak i kreditna sredstva postaju dostupna.
Ne prkosite,nego kupujte,jer ćete plakati radi propuštene šanse!
U INDG će teći med i mlijeko u poitocima,bez obzira što vi mislili o tome!
Lopina. Hrvatska odavno nije u recesiji, ekonomija je u depresiji. Ali nekima i depresiji tece med i mlijeko.
Kupujes li ti sta nekretnina?
stvarno se trudite tjerati to dole…mora se priznati da vam uspijeva…samo se nadam da ljudi sve manje kupuju i prodaju na temelju onoga što pročitaju ovdje…da se razumijemo milim u obadva smjera…
oho ho…nema nikakvih komentara od jučer…….izgleda da ju budu stvarno malo zaronili….stvarno smo specifično tržište jer bez obzira na stanje firme ono jučer su bile dobre vijesti prema onome što je bila alternativa, a dionica rokne i to fino…[emo_mrgud]
stvarno smo specifično tržište jer bez obzira na stanje firme ono jučer su bile dobre vijesti prema onome što je bila alternativa, a dionica rokne i to fino
ne znam koliko si na TK, ali taj “fenomen” je odavna poznat i zove se SELL ON NEWS, kolega apothekar je jučer o tome pisao.
ukratko, iskusni su tu vijest iskoristili za iskrcaj (koliko su mogli), a ostali će čekati još koji mjesec da eventualno dođe neka nova vijest pa da predaju štafetu nekom novom naivcu
neka mi netko odgovori, hoće li se revalorizacija odnositi i na imatelje dionica koji su kupovali prije nekoiko godina?
A očito da ovrha još nije završila jer se i dalje smanjuje račun industrogradnja nekretnina. Smanjio se broj za još 1292. Taj dan je protrgovano 1604 dionice. Ne možemo ići gore dok se ovrha ne naplati do kraja ali isto tako čim se potroši prodaja vjerojatno idemo gore jer ne bi ni došli do 100 da toga nije bilo. Svakako največa glupost Galinca uz kupnju Bojoplasta je što je ušao u taj deal sa TOZ-om. Efektivno ova ovrha mijenja dionice industrogradnje od 100 kn za TOZ od 400kn na štetu industrogradnje.
stvari se kompliciraju [emo_ooooo]
dovoljno dugo sam tu ali ta priča sell on news je djelomično točna ali genewralno nosi još barem koji dan zelenila, mada bi u slučaju kad firma izbjegava stečaj i osigurava neki “novi početak” trebala značiti i dugoročniju stabilnost rast dionice
[ne znam koliko si na TK, ali taj "fenomen" je odavna poznat i zove se SELL ON NEWS, kolega apothekar je jučer o tome pisao.
ukratko, iskusni su tu vijest iskoristili za iskrcaj (koliko su mogli), a ostali će čekati još koji mjesec da eventualno dođe neka nova vijest pa da predaju štafetu nekom novom naivcu
[/quote]
oho ho…nema nikakvih komentara od jučer…….izgleda da ju budu stvarno malo zaronili….stvarno smo specifično tržište jer bez obzira na stanje firme ono jučer su bile dobre vijesti prema onome što je bila alternativa, a dionica rokne i to fino…[emo_mrgud]
Ne talasaj.I kupuj.Postali smo sindikalna dionica.Nećemo gore dok se ne nakrcaju sindikalni povjerenici,ako se ne pojavi neli jači individualac,recimo N.B.
Dakle,velika volatilnost,sa naglim gomilanjem oblaka na ASKU i naglim promjenama smjera vjetra.Trejderi,napravite vlastitu šemu trejdanja,ne osvrčite se na ASK i BID jer
će vam sindikat uvijek prikazati krivu sliku.
Pozitivno pisanje mi donosi loše ocjene,a negativci,naročito oni koji su svojevremeno dokapitalizirali po 1000,a prodali puno jeftinije su toliko bjesni na Galinca i INDG,da svako negativno pisanje honoriraju sa visokim ocijenama.
Pametni kupuju,ali moraju čekati.
Bitno je da smo likvidni i da dionica diše.
Nikako nemojte trejdati sa svim dionicama,jer ovo iznenasda može jako visoko!
U INDG teče med i mlijeko,a uskoro će biti potop!