Pomaknuto rocite ranije,iduci petak.
U novome pozivu,za razliku od prijasnjeg,stoji da ce biti glasanje o PN odmah.
Ocito su postigli dogovor sa glavnim vjerovnicima.
Pomaknuto rocite ranije,iduci petak.
U novome pozivu,za razliku od prijasnjeg,stoji da ce biti glasanje o PN odmah.
Ocito su postigli dogovor sa glavnim vjerovnicima.
Da uletim…!?[emo_dolar][emo_kuna][emo_euro][emo_funta]
Da uletim…!?[emo_dolar][emo_kuna][emo_euro][emo_funta]
?!?!
pa ti si uletio pred mjesec dana po 110 kn sa par tisuća komada, pročitao sam taj tvoj post na best buy…kako onda možeš uletjeti u nešto u čemu si već debelo zaglavio?!?
?!?!
pa ti si uletio pred mjesec dana po 110 kn sa par tisuća komada, pročitao sam taj tvoj post na best buy…kako onda možeš uletjeti u nešto u čemu si već debelo zaglavio?!?
[/quote]
Ne kužim kako netko može zaglaviti u nečemu što tek treba da se dogodi?[emo_novac]
Za pet dana znati ćemo tko je bio u pravu, mi koji smo nakupovali dionice industrogradnje ili vi koji ste ostali kratkih rukava[emo_cool]
kako god ovdi je bilanca čista ako je istina sve ono od revizora
pametno je šta je indg iskoristila predstečajnu nagodbu a i nije toliko puno dužna nasprsm imovine
Zaista je lijep ,osjećaj biti u dionici koja se nalazi u čvrstim rukama.
Nakon današnjeg Diokija zaprepašćujuće je da se nije pojavio nijedna kemikaza
koji je prodao INDG i kupio Dioki:šifra.. mjenjanje zlata za govno.
Biti će meda i mlijeka ko u prići.
Za pet dana znati ćemo tko je bio u pravu, mi koji smo nakupovali dionice industrogradnje ili vi koji ste ostali kratkih rukava[emo_cool]
mislim da će trebat puno više od 5 dana da bi znali tko je u pravu, pogle dlkv, od prvog ročišta je prošlo mjesec dana i opet se ništa ne zna
mislim da će trebat puno više od 5 dana da bi znali tko je u pravu, pogle dlkv, od prvog ročišta je prošlo mjesec dana i opet se ništa ne zna
[/quote]
Uspoređivati jednu predstečajnu nagodbu s drugom jest uspoređivanje krušaka i jabuka. Svaka ps nagodba je posebna. Primjerice, kod DLKV su obaveze veće od imovine, a kod INDG nisu. Kod INDG je, a to je ono na što misli drOetker, zakazano ročište za glasovanje, a kod DLKV još uvijek nije.
Moguće je, dakako, da ovog petka ne prođe plan financijskog restrukturiranja, da ga vjerovnici odbiju. Moguće je i da se zbog neke više sile samo ročište odgodi. A moguće je, zašto ne, i da se postigne nagodba. U svakom slučaju, nećemo dugo čekati. Osim ako hoćemo. [emo_smijeh]
Vrijeme je da se jedna predstečajna nagodba odigra u kratkom roku…što za primjer drugima, a što zbog zakona vjerojatnosti, a što zbog Gaussove krivulje. Vidimo da će većina predstečajnih nagodbi završiti dosta kasno. To je zato što teže i žele ostati u blizini točke prosjeka. Gaussova krivulja se proteže od do, netko mora biti blizu vremenske nule, u našem slučaju, to može samo tvrtka čija je imovina znatno veća od dugova, a broj zaposlenih jako mali.
što dobivaju mali dioničari ako i predstečajna prođe. Dionica puno prema gore neće ići, može samo jo prema dolje. Baričević Vam svima lijepo piše ali Vi nažalost to ne želite pročitati.
što dobivaju mali dioničari ako i predstečajna prođe. Dionica puno prema gore neće ići, može samo jo prema dolje. Baričević Vam svima lijepo piše ali Vi nažalost to ne želite pročitati.
Hvala upravo tako i ja mislim, ako nagodba i prođe to neće značiti ništa za cijenu dionice štoviše ići će prema dolje dugoročno, a ako ne prođe i INDG ode u stečaj ide delisting i ukidanje uvrštenja dakle nećete moći putem burze prodati svoje dionice.