Malo jeste blesavo drzanje na 105 kad do 128 nema nista ali najvjerojatnije su to dionice sa ovrhe tako da ih broker prodaje po sluzbenoj duznosti i cilj je da ih sve proda. http://www.tszg.hr/cro/content/download/447/2893/file/ovrha%20na%20dionicama.pdf
zašto onda ne proda ovom što kupuje po 100kn 700H? ..
[/quote]
Ne znam, otkad je pocela rasprodaja toga sa ovrhe stalno se spustala cijena. Nije mi jasno zašto jednostavno ne proda sad sve po 100. Ali eto Miro zna [emo_palacg]
Malo jeste blesavo drzanje na 105 kad do 128 nema nista ali najvjerojatnije su to dionice sa ovrhe tako da ih broker prodaje po sluzbenoj duznosti i cilj je da ih sve proda. http://www.tszg.hr/cro/content/download/447/2893/file/ovrha%20na%20dionicama.pdf
zašto onda ne proda ovom što kupuje po 100kn 700H? ..
[/quote]
Ne znam, otkad je pocela rasprodaja toga sa ovrhe stalno se spustala cijena. Nije mi jasno zašto jednostavno ne proda sad sve po 100. Ali eto Miro zna [emo_palacg]
[/quote]
Trgovina je pod posebnim nadzorom ako ima nepravilnosti biti ce eliminisane[emo_smijesak]
Evo poslušaše me! 2X500
bome netko danas ozbiljno kupuje
Nije ista osoba na kupnji i prodaji. Većinski kupac i većinski prodavatelj, moglo bi se reći, nisu baš u prijateljskom odnosu….a što se tiče onog korisnika baričevića, mislim da se dotični ne snalazi na hrvatskoj burzi, mogao bi sve što ima izgubiti, ako netko ima volje i vremena neka čovjeku malo pripomogne…sevap je pomoći[emo_smijeh]
e, moj korisniče lopina, ovdje bi se ti mogao izvući i pokriti sve svoje lanjske gubitke…bit će ovdje i kerovima kafe i zecovima krafne[emo_smijeh]
…ako u ponedjeljak 07.01.2013. ne bude više dionica indg po 125 kuna, nadam se da će te moći kod MireBaricevica potraživati ono što ste na njegov nagovor propustili[emo_cool]
Pa stvarno nema po 125 ali ispod 125 ima nekoliko tisuća komada pa nemoguće je da ste povjerovali da će vjerovnici davati dug za dionice po 1000 kuna.
[/quote]
Pošto sam danas malo mezio ja bih bio zadovoljan i sa dionicama po 500 kuna, a ako prođe po ovih 1000 kuna….ali zar to ne govori da INDG onda definitivno vrijedi malo više od ovih 110 kuna?
[/quote]
O kakvih vi 1000 kuna pricate???
Kakva zamjena duga za 1000 kuna????
Daj objasni.
Molim te.
Koma..