Malo se Galinec previše zaigrao. Spomenuo je bio jednom da zahtjeve za stečajem za neku firmu sud odrađuje po redu zaprimanja i da time što on sam da zahtjev za stečaj pa se ne pojavi na ročištu automatski odgađa bilo kakav drugi zahtjev za par mjeseci. Ali malo mu se to odbilo o glavu sa ovom naslovnicom.
Malo se Galinec previše zaigrao. Spomenuo je bio jednom da zahtjeve za stečajem za neku firmu sud odrađuje po redu zaprimanja i da time što on sam da zahtjev za stečaj pa se ne pojavi na ročištu automatski odgađa bilo kakav drugi zahtjev za par mjeseci. Ali malo mu se to odbilo o glavu sa ovom naslovnicom.
Sta ovo sa naslovnice: Napokon kod kuce: mala Ana i baka zajedno [lol] [lol] [lol]
edit: ups, kada sam refreshao, vidio sam pravi naslov [thumbsup]
evo demanti na zse
http://www.zse.hr/default.aspx?id=33612
I to kakav demanti [thumbsup]
i INDG ima svog pajdu !!!!!
Evo ga opet na 598, trenutno 165 komada [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
edit: ups, vec je konjica pobijena 🙂
Ne budi mi teško otišao sam u birtiju da popijem kavu i pročitam taj originalni tekst iz jutarnjeg
Pročitao sam ga 3 puta
Ne znam..ne pamtim puno sličnih tekstova.
Potpuno bez ikakvih ograda sa bombastičnim izjavama i nekoliko pogrešnih informacija(lako provjerljivih)
Bez interpunkcije i retoričkih pitanja sa ad acta stavom a bez i jednog pisanog dokumenta?
Velibor Panić je iskusan novinar i da objavi ovako nešto?
Ne bi mu bio u koži..dobro da je dobio dio informacija od odvjetnika..imat će ga ko braniti jer mislim da će mu trebati obrana, itekako
A stvarno smo smiješna država. Depozit za cijeli dug prema hospimedici je uplacen i da jos sud ne moze dignuti terete sa tih stanova u dubravi.