A što je u tom slučaju s aglaiom? Nije galinec sam u ponudi…P.S. Suborci, obveza tajnosti više ne postoji, pričajte, pišite, ko ga j.
Molio bi nekog da ovo malo pojasni. [huh]
[/quote]
Ukratko..određeni broj dioničara je podigao tužbu protiv Galeta u svezi ponude za preuzimanje..
Te tužbe su dobivene(ne znam sad sve da li on još ima pravo žalbe..Ashark bi to mogao bolje objasniti)
I koliko sam skonto trebala bi ići ovrha na određen broj dionica..ili već je..nemam zadnji update:(
Ako griješim me netko ispravi
I to ti je ovako na brzaka..priča je kompleksnija i poprilično duga..
Hm, ali i da je samo ovrha u pitanju, pazi količina dionica koja je prebačena ako vodimo po trenutnoj tržišnj cijeni iznosi oko 30tak milijuna kn. [huh]
I to ti je ovako na brzaka..priča je kompleksnija i poprilično duga..
Hvala na odgovoru lime [thumbsup]
Hvala na odgovoru Lime. Eto ipak nam nije pravosuđe najlošije na svijetu kad vam je već to pošlo za rukom [thumbsup]
Sad mogu i drugi tužit i s obzirom na donesene presude dobit spor, samo uz puno manje muke nego vi prvoborci. Pa i Aglaia ima dionica ko u priči, nije sve kod Galeta 🙂
Možeš si mislit što su dobili presude pogotovo pravomoćne. Činjenica je da predmeti na Visokom trgovačkom sudu stoje i do tri godine.Prema tome,ako je netko ove godine dobio presudu ,odluku višeg suda po žalbi tuženika (žalba je izvjesna 100 %) može očekivati 2013. god. ,a do tada ko živ ko mrtav.
Možeš si mislit što su dobili presude pogotovo pravomoćne. Činjenica je da predmeti na Visokom trgovačkom sudu stoje i do tri godine.Prema tome,ako je netko ove godine dobio presudu ,odluku višeg suda po žalbi tuženika (žalba je izvjesna 100 %) može očekivati 2013. god. ,a do tada ko živ ko mrtav.
[lol] [lol] [lol]
Čuo sam da je Boljat bio na Hrvatska uživo i da je Gale tebo doć ali je u zadnji tren otkazo, zna li netko nešto više ? btw. ako netko ima kakve konrketne stvari oko ovih tužbi molim da nam pojasni ili na PM, hvala
Kakva su vam sada očekivanja oko ponude?
Po meni, 99% da ponuda neće biti ove godine, 80% da neće biti niti iduće, a 40% da je uopće neće biti. Ako i bude ponude, ona neće biti prije nego cijene dionica ponovo postanu preskupe.
Nekako sve više vjerujem da će nas Gale prevariti na način da će nekretnine koje je očistio od hipoteka i sporova i prebacio u zasebnu firmu na neki nezakonit način prebaciti u svoje vlasništvo. na taj način bi on izvukao svoju uloženu lovu, a Industrogradnja ide u stečaj. Onda mu se fućka za dionice.
naravno, ovo gore je samo moje skromno mišljenje. ali polako se u zadnje vrijeme šuljam na asku. gubitak je značajan u postotku, ali srećom na malom broju dionica.
Točno. Vidjeh dio tog razgovora. Ukratko: Boljat uložio par milijuna eura, pa traži da mu Industrogradnja vrati uloženo – ili da mu proda nekretninu u koju je investirao. Dojam za neke od gledatelja mogao bi biti: banda lopovska iz Industrogradnje iskorištava loše hrvatsko pravosuđe i iskorištava investitora, ruši hotele u sezoni, a pati turizam u Istri. Nešto je komentirao i Kajin, ali podosta lukavo – nije baš bio dojam da podržava Boljata u njegovim tvrdnjama.
Možda ima na HRT-ovom webu negdje za download te emisije??
naravno, ovo gore je samo moje skromno mišljenje. ali polako se u zadnje vrijeme šuljam na asku. gubitak je značajan u postotku, ali srećom na malom broju dionica.
Pa lupi po bidu. Čekam te već četiri dana [smiley]