INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajde nemojte tako..
i ovo je nešto.

konsolidirano može biti samo bolje jer ono sto ne vrijedi će u stečaj a ono što vrijedi će biti dodana vrijednost na nekonsolidirano! [cool]
na kraju izvješča:’Sva društva kčeri kaja nastavljaju poslovanje završili su godinu pozitivno’

kapital povečan na 662MKn
dugovi smanjeni na 165MKn
dobit 5MKn

uči će i u dugu uvalu prije ili kasnije
past će i the ponuda prije ili kasnije.

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

uči će i u dugu uvalu prije ili kasnije
past će i the ponuda prije ili kasnije.

Nadajmo se prije 🙂

Kako je netko danas uporan na kupnji, a za niš. Bar je prodaja ojačala [lol]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Spor Industrogradnje i Fio&D-a: Hotel koji je dobio Zlatnu kunu danas je ruglo Istre

http://www.index.hr/vijesti/clanak/spor-industrogradnje-i-fioda-hotel-koji-je-dobio-zlatnu-kunu-danas-je-ruglo-istre-/488467.aspx

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Prebacio je 78.952 kom na Kabu
10.616 je još ostalo na osnovnom računu negotiatora
Najvjerovatnije ponovno dionice u zalog….

sijem žito raste grahorica

Pa kako ih je uspio toliko založiti a osobito kad po rješenju hanfe ne bi ni smio raspolagati dionicama. A ono što je osobito čudno je da se ne radi o skrbničkom računu nego o osnovnom računu što bi značilo da je KABA postala i vlasnik dionica. Bojim se da je ovo muljaža s kojom Galinec pokušava dionice osloboditi sa negotiatora. Pretpostavljam da je Negotiator imao neki kredit kod KABA banke i da ih je sad KABA zapljenila i na taj način je Galinec sa svojim partnerima iz Kabe izvukao dionice iz Negotiatora koji ima obvezu davanja javne ponude. Ovo mi izgleda za sve nas kao: [bye]

sumnjam da se može tek tako izvuć. logičnije mi je da je postignut neki dogovor da kaba sudjeluje u javnoj ponudi kao partner a ovo je početak operacionalizacije. gale proda dionice kabi. za dobivene novce da ponudu u kojoj skupa učestvuju…
neznam samo da li to sasvim legalno iako je puno bolje i poštenije rješenje od postoječeg da imaš obvezu ponude i nikome ništa [sad]

u svakom slučaju kod mene je ušla u segment promatranja [cool]

1. AGLAIA B.V. 125.753 27,80 Osnovni račun AMSTERDAM, NIZOZEMSKA
2. KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC 78.952 17,45 Osnovni račun KARLOVAC, HRVATSKA
3. CENTAR BANKA D.D. 31.593 6,98 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. FILIPOVIĆ MARIJAN 24.321 5,38 Osnovni račun TRŠĆE, HRVATSKA
5. KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC 13.078 2,89 Skrb. račun KARLOVAC, HRVATSKA
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./HPB GLOBAL – OIF S JAVNOM PONUDOM 13.000 2,87 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. NEGOTIATOR D.O.O. 10.616 2,35 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. OPORTUNITAS D.O.O. 9.500 2,10 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. INDUSTROGRADNJA NEKRETNINE D.O.O. 9.010 1,99 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. FINVEST CORP. D.D. 8.869 1,96 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 71,77

evo neka ostane zapisano stanje na današnji dan [smiley]

Dvije firme navedene ispod koje su bile u vlasništvu negotiatora su prebačene na Ivona Pavelića. Galinec najvjerojatnije prebacuje imovinu negotiatora na druge njemu povezane osobe kako bi izbjegao davanje ponude. To je samo moja teorija, nadam se da sam u krivu.

Trgovački sud u Zagrebu objavljuje upis promjene člana društva, u Sudski registar proveden kod ovoga suda 11. XI 2009. godine pod poslovnim brojem Tt-09/12370-2, redni broj upisa 4, za subjekt upisa s matičnim brojem (MBS): 080435431, s ovim podacima:

TVRTKA/NAZIV:

TO ONE, društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje u vezi poslovanja i upravljanja

SJEDIŠTE: Zagreb, Zelinska 3

ČLANOVI/OSNIVAČI:

#Negotiator, društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje u vezi poslovanja i upravljanja, pod MBS: 080433608, upisan kod: Trgovački sud u Zagrebu, Zagreb, Zelinska 3, #jedini osnivač d.o.o., #prestao biti jedini osnivač d.o.o.

Ivon Pavelić, rođ. 27. VIII. 1970., o. i. 100668865, PU zagrebačka, Zagreb, Masarykova 21, jedini član d.o.o. (33087)

Trgovački sud u Zagrebu objavljuje upis promjene jedinog člana društva s ograničenom odgovornošću, u Sudski registar proveden kod ovoga suda 11. XI 2009. godine pod poslovnim brojem Tt-09/12369-2, redni broj upisa 3, za subjekt upisa s matičnim brojem (MBS): 080555060, s ovim podacima:

TVRTKA/NAZIV:

TO ONE USLUGE, d.o.o. za trgovinu i usluge

SJEDIŠTE: Zagreb, Teslina 10/II

ČLANOVI/OSNIVAČI:

#Negotiator d.o.o., pod MBS: 080433608, upisan kod: Trgovački sud u Zagrebu, Zagreb, Zelinska 3, #jedini osnivač d.o.o., #prestao biti jedini osnivač d.o.o.

Ivon Pavelić, rođ. 27. VIII. 1970., o. i. 100668865, PU zagrebačka, Zagreb, Masarykova 21, jedini član d.o.o. (33081)

Pa kako ih je uspio toliko založiti a osobito kad po rješenju hanfe ne bi ni smio raspolagati dionicama. A ono što je osobito čudno je da se ne radi o skrbničkom računu nego o osnovnom računu što bi značilo da je KABA postala i vlasnik dionica. Bojim se da je ovo muljaža s kojom Galinec pokušava dionice osloboditi sa negotiatora. Pretpostavljam da je Negotiator imao neki kredit kod KABA banke i da ih je sad KABA zapljenila i na taj način je Galinec sa svojim partnerima iz Kabe izvukao dionice iz Negotiatora koji ima obvezu davanja javne ponude. Ovo mi izgleda za sve nas kao: [bye]

Kako za koga. [lol] [lol] [lol]

Kako za koga. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Za dioničare industrogradnje. Ako se ne varam nedavno si napisao da ti to više nisi. Sad se dolaziš samo naslađivati?

Da, ali imam i dalje interese vezane za ovu dionicu.

Nego, neki su odradili ponudu, dok su neki i dalje "čekali (čekaju) da je Gale objavi" i sada odjednom iznenađenje što Gale skriva imovinu. Za razliku od tebe neki ovdje znaju prave razloge.

Dok su radnici dobijali otkaze smatrao si to zaštitom dioničara, sad to isto radi tebi, vama.

Rocky, kako sam reka nema problema, "praščić" je u toru, utovljen, spreman za …

P.S. Suborci, obveza tajnosti više ne postoji, pričajte, pišite, ko ga j.

A što je u tom slučaju s aglaiom? Nije galinec sam u ponudi…

P.S. Suborci, obveza tajnosti više ne postoji, pričajte, pišite, ko ga j.

Molio bi nekog da ovo malo pojasni. [huh]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

New Report

Close