INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš gledam kako u operativi zapad Galinec uopće nije u upravi nego su u upravi neki anonimci tako da ako netko i želi dizati neke prijave oko neisplaćivanja doprinosa, poreza on sam ništa ne odgovara.

Sve je to tuzno ali ovdje me vec pomalo zivcira ta online kvazi solidarnost..
Iskreno nije mi bas bitno sto se dogada s sindikatom i slicnim stvarima vec me brine iskljucivo sto ce biti s nama dionicarima, vec dugo nikakva konkretna informacija vezana za nas boljitak… Sve samo spekulacije i nagadanja, zabrinutost i suosjecanje… Radnici ovo, radnici ono a to sto nam novac stoji i propada to vise nitko ni ne spominje… Pitanje je sto cemo mi dionicari poduzeti a to sto ce radnici i sindikati napraviti neka raspravljaju medu sobom a ne ovdje..

Sve je to tuzno ali ovdje me vec pomalo zivcira ta online kvazi solidarnost..
Iskreno nije mi bas bitno sto se dogada s sindikatom i slicnim stvarima vec me brine iskljucivo sto ce biti s nama dionicarima, vec dugo nikakva konkretna informacija vezana za nas boljitak… Sve samo spekulacije i nagadanja, zabrinutost i suosjecanje… Radnici ovo, radnici ono a to sto nam novac stoji i propada to vise nitko ni ne spominje… Pitanje je sto cemo mi dionicari poduzeti a to sto ce radnici i sindikati napraviti neka raspravljaju medu sobom a ne ovdje..

Da..ima istine u tome što pišeš IMHO
Problem je što informacija nema praktički nikakvih tako da je teško davati bilo kakve procjene
Mislim da je ovo zadnje hanfino riješenje u vezi Auctor-a vrlo bitno i za nas
Ne vidim način kako da se izvuče od obaveze davanja ponude za preuzimanje.
Izgleda da smo osuđeni na čekanje i dalje 🙁

sijem žito raste grahorica

Evo još jednog bisera iz Industrogradnje.
Uprava traži od preostalih radnika da potpišu IZJAVU,kojom izjavljuju da više neće biti članovi SSGH
/Savez samostalnih sindikata Hrvatske/.
Jedino na IZJAVI ne piše koje su sankcije za one koji to neće potpisati.
Čekamo reakciju SSGH.

Kad će BABO dati neki financijski izvještaj. Ubije me ovo čekanje.

Jel zna neko kad će neki sastanak sa dioničarima. Oće li biti meze ???

Uvijek nanjušim zaradu na burzi !!! UVIJEK !!!

E moj Gricko, slabo ti njušiš zaradu ako si ovdje zaglavio, ovo je gore od Drvosječe i njegovog Finvesta.
Tam su pali najveći sinovi hrvatske navlakčake zajednice.
Ne znam da li znaš ali drvosječin dnevni boravak je prepun trofeja veprova i jelena kapitalaca!
A ni Babin nije neokićen

Moj ti je savjet drži se Janafa i Đure Popijača

A nisam ali rekli su da će prvo javna ponuda pa dividenda. A nešto njušim. A Finvest je u prvih 10 dioničara.

A koji su to sinovi navlakačke dali život za dionicu INDG ??

Držim se ja svojih pulena moj cuko13.

Dragi Gricko, bojim se da je ovdje Babo Veli Joža vas sve najušio

a grahu s kobasicama se ne nadajte, dobiti ćete eventualno dvopek
[bye] [bye]

imaš pm

Samo vi sanjajte, jer Gale commerce radi po svom pod motom ”Svi za Babu, a Babo za sebe”.

To je jasno ! [cool]

Sve će to na 0,1 book !

@dikan

postoje loš i dobar odabir dionica. priznajem, da ovo spada u loš odabir. nitko ne pogodi uvijek (oism možda ivane i tigrusa). bitno je da struktura portfelja bude takva da sa većom količinom novca odaberete dobre dionice.

Samo vi sanjajte, jer Gale commerce radi po svom pod motom ”Svi za Babu, a Babo za sebe”.
To je jasno ! [cool]

Forumašu Dikan meni tu ništa nije jasno. Kako nema plaće a firma ne ide u stečaj ????
A što će biti onda ako ode u stečaj. Kako će proći dioničari u isplatnim redovima ????

ove godine najviše će zaraditi dioničari industrogradnje, jer je uprava riješila sve velike probleme ove tvrtke, ako je nešto i ostalo niti smeta niti žulja…a vi nastavite s cinizmom i ironijom. [smiley]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

New Report

Close