I onda jesmo je preuzeli?
Rano je jos.. iza gableca… 🙂
Ljudi moji društvo kćerka OPERATIVA ZAPAD D.O.O. je otišlo u stečaj i sa njom oko 200 ljudi na
burzu,a da nitko nije ni okom trepnuo.Što taj Gale radi je nečuveno, što čeka DORH,USKOKO i slični.
I dalje nije ispunio niti jednu obvezu po pitanju otpremnina,solidarnih pomoći i slično ljudima koji su
izvan firme.
Sve mi ovo izgleda kao DIVLJI ZAPAD NA HRVATSKI NAČIN!!!!!
Ljudi moji društvo kćerka OPERATIVA ZAPAD D.O.O. je otišlo u stečaj i sa njom oko 200 ljudi na
burzu,a da nitko nije ni okom trepnuo.Što taj Gale radi je nečuveno, što čeka DORH,USKOKO i slični.
I dalje nije ispunio niti jednu obvezu po pitanju otpremnina,solidarnih pomoći i slično ljudima koji su
izvan firme.
Sve mi ovo izgleda kao DIVLJI ZAPAD NA HRVATSKI NAČIN!!!!!
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/jos-200-radnika-na-burzu-bez-place.html
ovo je divlji zapad u kojem lopovi opranu lovu uloze i postanu uzorni poduzetnici i na kraju šerifi (politicari) sa lopovima sklapaju poslove ,eto to je sadasnja hrvatska POLITICKA I GOSPODARSKA ELITA,,,(čast iznimkama kjih je malo)..
Dok jednima sviće drugima sunce zalazi. Evo Jure, evo Hidre, DLKV, VDKT, THNK ali i STEČAJ OPERATIVE ZAPAD ( ima li i istok ) ode Galinec u nekretnine a firma u STEČAJ.
Najbolje mi je ono da ima posla ali da se radi sporo. Pa ubrzaj malo…….eh ko ga nezna skupo bi ga platio. Onaj bivši direktor je bar davao i drugima a Galinec sve sebi……dioničarima slijedi sastanak da im se kaže kako sve ide ODLIČNO….dividenda poslije javne ponude…….KAO OBIČNO…..
Dokup….
ode još cca 19000 dionica od negotiatora pod zalog
INDUSTROGRADNJA GRUPA D.D./REDOVNA INDG-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AGLAIA B.V. 125.753 27,80 Osnovni račun
2. NEGOTIATOR D.O.O. 89.978 19,89 Osnovni račun
3. CENTAR BANKA D.D. 31.793 7,03 Skrb. račun
4. FILIPOVIĆ MARIJAN 24.321 5,38 Osnovni račun
5. KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC 13.078 2,89 Skrb. račun
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./HPB GLOBAL – OIF S JAVNOM PONUDOM 13.000 2,87 Skrb. račun
7. OPORTUNITAS D.O.O. 9.500 2,10 Osnovni račun
8. INDUSTROGRADNJA NEKRETNINE D.O.O. 9.010 1,99 Osnovni račun
9. FINVEST CORP. D.D. 8.869 1,96 Osnovni račun
10. TO ONE BROKERI D.O.O. ZA POSLOVANJE VRIJEDNOSNIM PAPIRIMA 8.337 1,84 Račun portfelja
Ukupno: 73,75
Lime, kako to misliš 19 000 pod zalog?
Mislim da je dao dionice kao kreditno jamstvo
Radio je to i prije
Ne mogu reć da je to 100% tako ali sigurno jedna od opcija