što mislite kako će se moguća ponuda za TOZ odraziti na cijenu INDG i da li očekujete ponudu za INDg ove godine?
neki dan sam dobio na lotu puno milijuna kuna pa se mislim investirati u industrogradnju
Pare ćemo dobiti kada dioničari dobiju prve tužbe na sudu i blokiraju i počmu rasprodavat Galetove dionice INDG po bagatelnim cijenama. Samo da što prije dođe do presude.
Gale rekao da ćemo ove godine dobit pare, ako ne ove onda sljedeće, ako ne sljedeće onda…..
[/quote]
Danas se pojačano trguje. Konačno se istresao ovaj od 197 komada, a kupnja ne stavlja velike naloge, očito s namjerom!
U toku je totalno preseljenje iz nebodera u Savskoj cesti 66 na novu lokaciju u Donjoj Lomnici.Cijeli neboder je predviđen za najam!Momentalno se ništa ne radi i većina djelatnika je na doma na tzv.čekanju/70%/.Sve obaveze prema djelatnicima ostaju:
otpremnine ,razne naknade/prema kolektivnom ugovoru/,uplate poreza i prireza za 2007.-2009.godine/nema povrata poreza/, . . .
Vrijeme je da se neke "stvari" riješe!
još nas par mohikanaca tu čmrlji ali pitanje je oće li nam se to isplatit 🙂
tko će ga znati, valjda bude
ja sam svoje odregistrirao
U ponedjeljak napokon preuzimamo dugu uvalu. Mogao bi netko napraviti neki proračun koliko po dionici vrijedi duga uvala [thumbsup]
U ponedjeljak napokon preuzimamo dugu uvalu. Mogao bi netko napraviti neki proračun koliko po dionici vrijedi duga uvala [thumbsup]
U zadnji cas. Uvala je lijepa, aerodrom je blizu.. vecina dotrajalih stvari se stigne urediti prije sezone. Gale skrtari na ponudi, ali je dosta stvari uspio dovesti u red.
Kako gradiliste na Mom dvoru stoji, jel zna netko, hoce biti sto od toga u dogledno vrijeme? Da udarnici ne zakrzljaju.