izgleda da je malo spustio letvicu i više nekupuje po 500 kn. Onaj nalog od 100 kom na 450 bi mogao biti trezor.
izgleda da je malo spustio letvicu i više nekupuje po 500 kn. Onaj nalog od 100 kom na 450 bi mogao biti trezor.
Rekao je Gale da treba malo i ljudima dat plaću, pa nemre sve potrošit za trezor!
http://www.zse.hr/default.aspx?id=28585
I to stjecanje po cijeni od 429 i 444. Kad se usporedi razlika tržišne cijene TOZ-a od minimalne cijene ponude za preuzimanje sa razlikom cijene kod INDG rekao bi da je ili ponuda TOZ-a već na odobrenju kod HANFA-e ili da se upetljao neki novi igrač i da je netko drugi zainteresiran.
Trezor se i dalje polako puni a hotel je zatvoren i spreman za primopredaju.
a gdje nam je ashrak? totalno se izgubio ili je promijenio nick
ili je kupio stan dionicama?
lucky šta nisi ti izašo iz INDG?
Izašao pa se vratio prije već nekog vremena.
što mislite kako će se moguća ponuda za TOZ odraziti na cijenu INDG i da li očekujete ponudu za INDg ove godine?
neki dan sam dobio na lotu puno milijuna kuna pa se mislim investirati u industrogradnju
što mislite kako će se moguća ponuda za TOZ odraziti na cijenu INDG i da li očekujete ponudu za INDg ove godine?
neki dan sam dobio na lotu puno milijuna kuna pa se mislim investirati u industrogradnju
Gale rekao da ćemo ove godine dobit pare, ako ne ove onda sljedeće, ako ne sljedeće onda…..