INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A bliži se skupština pa vjerojatno trezor malo diže cijenu.

A tko će na skupštini imati glavnu ulogu? Preko 70% dionica firme nema pravo glasa. Ne bi stavio ruku u vatru da galinec baš toliko vjeruje filipoviću…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

A tko će na skupštini imati glavnu ulogu? Preko 70% dionica firme nema pravo glasa. Ne bi stavio ruku u vatru da galinec baš toliko vjeruje filipoviću…
[/quote]

mora mu vjerovati jer da se on okrene kontra njega bilo bi mu grdo

To i govorim, nije baš ni da filipoviću cvatu ruže. Realno gledajući, ako ne stigne ponuda, na sljedećoj skupštini će on biti gazda… Kako bilo, ja dokupio sitno zbog one jučerašnje trgovine. Stvarno baca na insider trading, ali meni je puno ljepše vidjeti ponudu kako polako nestaje [smiley]

još samo fali dividenda i priča je zaokružena [thumbsup]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

To i govorim, nije baš ni da filipoviću cvatu ruže. Realno gledajući, ako ne stigne ponuda, na sljedećoj skupštini će on biti gazda… Kako bilo, ja dokupio sitno zbog one jučerašnje trgovine. Stvarno baca na insider trading, ali meni je puno ljepše vidjeti ponudu kako polako nestaje [smiley]
[/quote]
Točno..
Samo se skida pomalo..njam,njam
A sve manje ponude..nema se dionica..ponestalo rasprodaje
Ko kupi odma u čarapu s njima i nema natrag do tisućice minimalno [thumbsup]
Osim one legende što kupi po jednu i odma na ask za 20kn plusa
Otkad pratim kretanje cijene a to je od prvog dana od ponude za preuzimanje(unutra sam preko 2 god)nijednom nisam imao dojam da nema ko prodati kao ova dva dana.
Naravno da se može naći još koja tisuća ako nekog stisne ali ukupan dojam je da je akumulacija pri samom kraju.Naglo rušenje bi možda i navuklo nekog ali izgleda da svi samo to i čekaju da se još dodatno natovare tako da mi taj scenario ne drži vodu

sijem žito raste grahorica

Jučer je plavi kupio indg. Čim rasproda Belišće, očekujem da će indg na barem 750 kuna.

Jučer je plavi kupio indg. Čim rasproda Belišće, očekujem da će indg na barem 750 kuna.

Ovo bi spadalo u inside info foruma… Al ne smijem više komentirati postove plavog, mislit će čovjek da sam se namjerio na njega [lol]

Ostaje vidjeti dali će tajanstveni skupljač(i) i danas lupiti po asku. Neugodno se prorijedio [smiley]

zašto insajd info? jučer je objavio na forumu

zašto insajd info? jučer je objavio na forumu

Ozbiljno? A ne pratim toliko baš šta tko piše… Ah the more the merrier [smiley]

danas u jutarnjem dvije strane o projektu TOZ-a

spašavanje tvornice, izgradnja stanova i poslovne zgrade (20 katova) u obliku penkale

Gale laže na sve strane.Opet ne isplaćuje osobne dohodke za 06/2009.godine i otpremnine koje su došle na naplatu davno.Radnici su primorani zadovoljštinu tražiti preko suda.
Što čeka pravna država!!!!!

New Report

Close