INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

. Problem je što će dionica teško u fokus zbog svih makinacija oko ponude, kao ona priča o dječaku koji je vikao vuk…

Mene to više asocira na Kušanovu "lažeš, Melita"nego na priču o dječaku i vuku
Toliko je puta slagao male dioničare da mu više nitko ne vjeruje i kad govori istinu(ako to još postoji kod njega)
[/quote]
Nije lagao, već je govorio neistinu 🙂

A onda njegova ekipa lagano počisti ove veće naloge.

a sada spe(k)takl

Ekipa čisti i lagano se preseljava ovdje dok je još vrijeme!

Ovo je dobra čistilica bila..evo vidi se na asku na 10-tom mjestu nalog od 949,99 [lol]

sijem žito raste grahorica

Ovo je dobra čistilica bila..evo vidi se na asku na 10-tom mjestu nalog od 949,99 [lol]

uhh evo i tisućice [lol]

uhh evo i tisućice [lol]
[/quote]
hehe 1150 [lol] [lol]

uhh evo i tisućice [lol]
[/quote]

Drago mi je da je danas zasjala Indg medutim ne znam po cemu je taj rast opravdan. Jer ste procitali izvjestaj? Nitko ne pise o tim relevantnim stvarima.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

uhh evo i tisućice [lol]
[/quote]

Drago mi je da je danas zasjala Indg medutim ne znam po cemu je taj rast opravdan. Jer ste procitali izvjestaj? Nitko ne pise o tim relevantnim stvarima.
[/quote]
Apsolutno ne..jer jednostavno nisu bitne.
Ponuda se čeka a što se tiče poslovanja mislim da su svi digli ruke od toga davnih dana
Ionako će sve rasprodati na kraju IMHO
Da je htio baviti se građevinarstvom na duge staze predpostavka je da bi se našlo mjesta i za kojeg građevinara u upravnom odboru..kad tamo sve samo pravnici i odvjetnici..

Dok ne dođe konsolidirano izvješće, ovo se može samo iskoristiti da se isprinta pa onda upotrijebi za brisanje određenog dijela tijela… [lol]

A to što se vide nalozi do preko 1000 kn ne mora ništa značiti, nije ni prvi ni zadnji puta. Začas se ask može napuniti. Da je bid malo ojačao to bi bio bolji znak.

Dok ne dođe konsolidirano izvješće, ovo se može samo iskoristiti da se isprinta pa onda upotrijebi za brisanje određenog dijela tijela… [lol]

A to što se vide nalozi do preko 1000 kn ne mora ništa značiti, nije ni prvi ni zadnji puta. Začas se ask može napuniti. Da je bid malo ojačao to bi bio bolji znak.

ma daj rocky, pojma nemas, sutra smo na 1200 [thumbsup]
kako bi jedan forumas rekao, jos samo 563 komada do 1150 [lol] [lol] [lol]

This time next year we will be millionaires!

[lol] [thumbsup]

ma daj rocky, pojma nemas, sutra smo na 1200 [thumbsup]
kako bi jedan forumas rekao, jos samo 563 komada do 1150 [lol] [lol] [lol]
[/quote]

možda da mu svako od nas pokloni po jednu dionicu industrogradnje

začas bi bili na 800

ajmo plavi

New Report

Close