neka neko kaže ovom čobotarijusu da iNDG nije nimalo zadužena firma … da su cijene stanova pale za 20%, a vrijednost njegovih brodova se prepolovila od ATH vozarina …
brat bratu, kada bi zbrojio svu imovinu iNDG po tržišnoj vrijednosti i uporedio je s imovinom …
ma šta ja imam uopće dokazivati … kupi brate ATPL i sretno ti bilo …
neka neko kaže ovom čobotarijusu da iNDG nije nimalo zadužena firma … da su cijene stanova pale za 20%, a vrijednost njegovih brodova se prepolovila od ATH vozarina …
brat bratu, kada bi zbrojio svu imovinu iNDG po tržišnoj vrijednosti i uporedio je s imovinom …
ma šta ja imam uopće dokazivati … kupi brate ATPL i sretno ti bilo …
veleuvaženi kolega, morat ćete vi svi skupa na čelu sa onim mutikašom bez kinte još puno žganaca jesti da budete samo paluba jednog broda iz floturine gospara.[bye]
Svrati malo do Dubrovnika… ima se i nekretnina… onih kaj vaš vođa na razglednicama gleda…
znam ja jako dobro zakaj sam vas došo malo posjetiti ovdje, nema to veze sa INDG… doći ću opet za kojih godinu dana. Tada će ATPL biti još veća i jača… a INDG? di će biti ona?[bye]
Nije on mutikaša bez kinte, izvukao bi on to da baš mora, samo je odlučio kintu upotrijebiti za druge stvari… Što mu ne možemo zamjeriti [lol]
Baš bih volio vidjeti njegov portfelj, to jest povijest trgovanja prošlu i ovu godinu.
Evo kad se ne kupi stan od industrogradnje što se događa:
http://www.24sata.hr/news/clanak/urusio-se-balkon-s-prvog-kata-cetvero-ozlijedenih/133788/?context=naslovnica&web_page_id=main_page
[lol] [lol] [lol]
Evo kad se ne kupi stan od industrogradnje što se događa:
http://www.24sata.hr/news/clanak/urusio-se-balkon-s-prvog-kata-cetvero-ozlijedenih/133788/?context=naslovnica&web_page_id=main_page
[lol] [lol] [lol]
Ne..to nije naš
Naši su bez balkona i klime [lol]
Topi se onaj medo polako..
Neki dan je prodao 36 kom zatim 92
Likvidnost se popravlja iz dana u dan na INDG i sada sa 707 kom ni ne izgleda tako strašno
S tim da je postao nestrpljiv čim se lipari sa nalozima od 5-20 kom
Likvidnost se popravlja iz dana u dan na INDG i sada sa 707 kom ni ne izgleda tako strašno
Ma ja sam prilično uvjeren da je taj sa 707 kom. na prodaji isti ovaj što pomalo čisti odozdolaa tih 707 mu služi kao strašilo da ne bi pobjeglo prebrzo gore. Ili je Riki načuo da će uskoro ponuda ili dividenda?!
Važeći podaci za uredovni dan 04.09.2009 .INDUSTROGRADNJA GRUPA D.D./REDOVNA INDG-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AGLAIA B.V. 125.753 27,80 Osnovni račun
2. NEGOTIATOR D.O.O. 111.871 24,73 Osnovni račun
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 24.321 5,38 Osnovni račun
4. KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC 13.078 2,89 Skrb. račun
5. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./HPB GLOBAL OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 13.000 2,87 Skrb. račun
6. CENTAR BANKA D.D. 13.000 2,87 Skrb. račun
7. OPORTUNITAS D.O.O. 9.500 2,10 Osnovni račun
8. FINVEST CORP. D.D. 8.839 1,95 Osnovni račun
9. TO ONE BROKERI D.O.O. ZA POSLOVANJE VRIJEDNOSNIM PAPIRIMA 8.337 1,84 Račun portfelja
10. PROPOSITA D.O.O. 8.242 1,82 Osnovni račun
Ukupno: 74,26
Dosta vas se sporazumijeva ovdje kroz metafore, nadimke i sl. Evo stanje, a sad tko je tko u vašim komentarima nemam pojma!
Ma ja sam prilično uvjeren da je taj sa 707 kom. na prodaji isti ovaj što pomalo čisti odozdolaa tih 707 mu služi kao strašilo da ne bi pobjeglo prebrzo gore. Ili je Riki načuo da će uskoro ponuda ili dividenda?!
[/quote]
Teško da će ove godine dividenda, a još manje ponuda.
Gale se za ovu godinu fino namirio, kupio je na dražbi pravima 79.547 dionica Koke d.d. za 3.977.350 kn. a prodao ih je za 11.140.000 kn.
Lijepa zarada od 7.162.650 kn.
Mislim da mu je to dosta za ćevape i pivu u 2009.-toj godini.