http://www.poslovni.hr/123379.aspx
Industrogradnja u prvom je ovogodišnjem polugodištu ostvarila dobit prije oporezivanja u iznosu od 5,08 milijuna kuna, što predstavlja pad od 80,63 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, vidljivo je iz financijskog izvješća objavljenog na Zagrebačkoj burzi.
I obavijest o ostavci člana NO:
"Društvo Industrogradnja Grupa d.d. dostavilo je obavijest o ostavci člana Nadzornog odbora gosp. Vanja Peh"
Rikard Fuchs, član Nadzornog odbora iz Zagreba prijavljuje stjecanje 299 komada dionica Društva temeljem transakcijom na Zagrebačkoj burzi d.d. koje čine 0,06 % temeljnog kapitala i daju 0,06% glasova na Glavnoj skupštini.
Nakon navedenog stjecanja posjeduje 4171 komada dionica Društva koje čine 0,95% temeljnog kapitala i daju 0,95% glasova na Glavnoj skupštini.
+ 42 kom
Vaš link
Ovim tempom će sve skupiti do Ljeta Gospodnjeg 2015 [lol]
Vanja Peh, Rikard Fuchs…kakvi su vam to likovi u upravi?! [lol]
Vjeruj mi, isplati se uzeti 1 dionicu pa doći na sastanke dioničara koje Galinec saziva… neprocjenjivo! [thumbsup] [lol]
Vanja Peh, Rikard Fuchs…kakvi su vam to likovi u upravi?! [lol]
Tata Fuchs lapa lovu u tišini sad kad je na poziciji, a sinek se trpa s INDG. To je neka tajna veza… ups, više nije 🙂
znam da ima dosta hajdukovaca na temi (fazan, ides, ashrak…)
evo za vas najnoviji blog Miše R-A
hmm svi na moru? Da nisu u dugoj uvali? A šta je sa nama ostalima?
Nisam dobio obavijest za ljetovanje malih dioničara
Ides navija za Želju!!!
Nemoj mene u Hajdukovce !
Nego šta nam Veliki vođa radi? Sprema li nam vruću jesen. Najavljuje sastanak za rano ljeto a ono već zori grožđe!
[/quote]
ja sam čuo da je skupio pare za ponudu, ali da čeka 2057. da preda zahtev hanfi na odobrenje