Hmm… ne postoji stvar koja se zove sigurna zarada. Može poduzeće Negotiator bankrotirati i što ćeš onda?
Uzeti nekretnine [lol]
Čije?
Dobra poanta… [undecid]
Ipak smatram da neće biti većih problema oko ponude, koja bi mogla biti negdje na jesen…
Samo nisi rekao jesen koje godine. 2012?
2052. [smiley]
Ove godine naravno mislim, godina dana je dovoljno vremena da prikupe novce. IMHO
2052. [smiley]
Ove godine naravno mislim, godina dana je dovoljno vremena da prikupe novce. IMHO
[/quote]
Ne vidim niti jedan razlog zašto bi dao ponudu prije oporavka tržišta…
Tržište nekretnina je koma kao i građevinske firme, tržište dionica je koma, novac je skup, o prodaji stanova ne moram ni pričati.
Da u ovom trenutku prodaje INDG sigurno ne može dobiti dobru cijenu. Zašto bi onda davao ponudu i trošio gotovinu na kupovinu dionica? Zar mu nije bolje preko Fuchsa ili nekog trećeg skupljati polagano uz diskont 50% u odnosu na cijenu iz javne ponude.
Zar još netko vjeruje u priču – nema novaca, nema ponude. Pa kako onda ima novaca za Željezaru?
A ponuda će ići u trenutku kada Gale procjeni da će dionica uskoro vrijediti puno više od cijene iz ponude (da li zbog oporavka tržišta ili ako bude imao nekog potencijalnog kupca u igri).
U trenutku kada Gale da ponudu svatko bi trebao dva puta razmisliti prije nego li je prihvati.
2052. [smiley]
[/quote]
Ne vidim niti jedan razlog zašto bi dao ponudu prije oporavka tržišta…
Tržište nekretnina je koma kao i građevinske firme, tržište dionica je koma, novac je skup, o prodaji stanova ne moram ni pričati.
Da u ovom trenutku prodaje INDG sigurno ne može dobiti dobru cijenu. Zašto bi onda davao ponudu i trošio gotovinu na kupovinu dionica? Zar mu nije bolje preko Fuchsa ili nekog trećeg skupljati polagano uz diskont 50% u odnosu na cijenu iz javne ponude.
Zar još netko vjeruje u priču – nema novaca, nema ponude. Pa kako onda ima novaca za Željezaru?
A ponuda će ići u trenutku kada Gale procjeni da će dionica uskoro vrijediti puno više od cijene iz ponude (da li zbog oporavka tržišta ili ako bude imao nekog potencijalnog kupca u igri).
U trenutku kada Gale da ponudu svatko bi trebao dva puta razmisliti prije nego li je prihvati.
[/quote]
Slazem se sa svakom tvojom tvrdnjom. Samo bi jos dodao da danas u Vecernjaku ima prilog o TOZ-u i Markovic kaze da projekt stanova na zemljistu TOZ ide uskoro blabla… Navodno kineski predsjednik je odusevljen kvalitetom i unikatnoscu TOZ-ovih nalivpera…
Tata Fuchs je postao ministar, možda to pomogne malo oko Duge uvale, Hotela I…
a možda umjesto besplatnih udžbenika budu bile besplatne bilježnice, bojice, flomasteri….
Ako odlučim tužiti Negotiator i Aglialu (za neobjavljivanje ponude) i dobijem spor za recimo pola godine i presuda postane pravomoćna bez da se oni žale, na koji način oni mogu otkupiti dionice od mene s obzirom da imaju zabranu otkupljivanja/prodaje dionica?
Da li se oni mogu žaliti na presudu i koji im može biti argument?
Da li mogu ja izgubiti spor, ako su dionice kupljene ove godine (kad sam kupovao dionice, znao sam da nije objavljena ponuda u roku)?