Opet nam to trezor čisti danas, nije puno al čovjeka veseli, izgleda da Galetu ne odgovara ovaj pad ispod 550 kn!
Kako to da moje ne počisti:)
Vjerujem da ni ova dva po 17kom koji su kupili jutros po 530,xx a sada se naguravaju na asku nebi imali ništ protiv!
Ne bih rekao da je to trezor..da je pokupio bi najvjerovatnije onih 50kom na 559 ujutro a ne pustit ga da se istrese malima pa onda kupit do 589.xx.
Nema mi to baš logike..
Opet nam to trezor čisti danas, nije puno al čovjeka veseli, izgleda da Galetu ne odgovara ovaj pad ispod 550 kn!
Kako to da moje ne počisti:)
Vjerujem da ni ova dva po 17kom koji su kupili jutros po 530,xx a sada se naguravaju na asku nebi imali ništ protiv!
Ne bih rekao da je to trezor..da je pokupio bi najvjerovatnije onih 50kom na 559 ujutro a ne pustit ga da se istrese malima pa onda kupit do 589.xx.
Nema mi to baš logike..
[/quote]
Važan je efekt dizanja cijene, a ne egzaktna cijena po kojoj su kupili. Vidjećemo sljedeći tjedan objavu koliko su komada kupili ovaj tjedan!
Baš javili na vijestima, policija ne može ništa učiniti u slučaju napada na Galinca pa su raspisali nagradu 50.000kn za pomoć… Ajmo detektivi, može se zaraditi i izvan burze! [lol]
Baš javili na vijestima, policija ne može ništa učiniti u slučaju napada na Galinca pa su raspisali nagradu 50.000kn za pomoć… Ajmo detektivi, može se zaraditi i izvan burze! [lol]
Rocky, mogu te prijaviti, lovu djelimo pola pola. Uz naše sudstvo ionako ti se ništa neće dogoditi [lol]
Rocky, mogu te prijaviti, lovu djelimo pola pola. Uz naše sudstvo ionako ti se ništa neće dogoditi [lol]
[/quote]
dogovorite se sa Galetom da vam oprosti pa lovu podijelite na 3
dijela
Indg opet zapošljava – Rukovoditelj gradilišta-voditelj projekta (m/ž)
[/quote]
dijela
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
dijela
Sigurno bi pristao. Svaka kuna je bitna za javnu ponudu, jel tako? [lol]
Evo jednog "lijepog" clanka:
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=78141
Nazalost, slazem se sa vecinom stvari koje su navedene u njemu….