A misliš da oni koji prodaju ATPL po 1300 i IGH po 4500 zarađuju? Većini njih je i dalje ukupan prosjek ulaza daleko veći…
Da sam prodao dok je bila oko 650 onda bih bio u vrlo malom gubitku. Ali nisam. Što se mene tiče može ekipa slobodno srušiti cijenu natrag prema 450-500.
Mislim da pod virtualna burza je lime mislio da je to ono kad kupiš samo u svojim mislima a zapravo se radi o igri na http://www.zse.hr gdje možeš virtualno kupovati i prodavati. [smiley]
Eeee, to je ta igra [thumbsup]
Samo što je bezveze da se može i varati (ako nekoga to veseli), loše su to složili.
Mislim da pod virtualna burza je lime mislio da je to ono kad kupiš samo u svojim mislima a zapravo se radi o igri na http://www.zse.hr gdje možeš virtualno kupovati i prodavati. [smiley]
Eeee, to je ta igra [thumbsup]
Samo što je bezveze da se može i varati (ako nekoga to veseli), loše su to složili.
[/quote]
Ne igram se u zadnje vrijema baš previše u životu pa sam omanio i tu igru Rocky
Moje isprike za bezrazložni napad.
Kad sam vidio"kupovao virtualno" i onog smajlija što se vrti para mi je na uši izašla moram priznati hehe.
Izgleda da sam malko zasićen svim ovim i da bi trebao malo odmoriti par dana..
iskreno nek sruse na 400 kuna
ja se nikad emotivno nevezem za kupnju dionice ,ali ovo je moja miljenica
a sto se tice galeta i njegove ponude ,ma kakva ponuda nas hrpica ako nastavimo ovako kupovati mi cemo imati obvez za javnu ponudu
mala sala idemo dalje za iste pare
Vidit ćemo jel đaba u danima koji dolaze ali i ja sve teže odoljevam da ne zagazim dublje.
Uzeo danas iz zahebancije 5 po asku na 595,03 i kad je zdimio sa ostatkom poslje mi je bilo krivo što
nisam sve pokupio
[/quote]
ostatak sam uzeo je
Vidiš ti to, tržišna kapitalizacija je samo malo veća od iznosa kojim su dokapitalizirali prošle godine… [lol]
Jedino što možemo prokomentirati su rezultati u 2008. u odnosu na poslovni plan za navedenu godinu, te možemo konstatirati da su prihodi podbacili za cca. 200 mil. kn (cca. 30% manji prihodi), a sukladno tome je i dobit manja za 30 mil. kn u odnosu na očekivanu (cca. 60% manja dobit).
Kao dioničar sam zabrinut, je li g. Galinec pravi izbor za predsjednika uprave, obzirom na poražavajuće rezultate u udnosu na vlastiti poslovni plan?
I ujedno podsjećam da su očekivani prihodi za 2009. godinu 800 mil. kn.
Bez Galinca vjerojatno bi sada firma bila u stečaju
Svima je jasno da on to ne misli držati do penzije već da mu je cilj uvaliti INDG što skuplje nekom drugom. A da bi to uspio mora paziti i na poslovanje poduzeća, ne samo na nekretnine.
Da nije bilo ove krize, možda bi se sad pričalo o prodaji INDG…
Vidit ćemo jel đaba u danima koji dolaze ali i ja sve teže odoljevam da ne zagazim dublje.
Uzeo danas iz zahebancije 5 po asku na 595,03 i kad je zdimio sa ostatkom poslje mi je bilo krivo što
nisam sve pokupio
[/quote]
EVo ti 40 komada na 595!
nisam sve pokupio
[/quote]
EVo ti 40 komada na 595!
[/quote]
E danas sam niže..
Kad Gale može škrtariti mogu i ja:)