Evo da se i ja javim, ode moj INDG na bubanj i ja svoju srecu trazim drugdje od jucer.. Pozdrav i sretno
Evo da se i ja javim, ode moj INDG na bubanj i ja svoju srecu trazim drugdje od jucer.. Pozdrav i sretno
Sretno i tebi [thumbsup]
sretno drugovi u vasoj prodaji i naravno pisite nam nekad [bye] [bye]
Sretno i tebi [thumbsup]
[/quote]
Dignuće Patak lovu drugdje pa za 3 godine kad Gale objavi ponudu opet INDG kupi po 600 a proda po 1100!
[/quote]
Heh da budem iskren tako nesto je i u planu [wink]
A svi samo kritiziraju ali čini mi se da nitko ne izlazi van s nekom ozbiljnijom količinom. Ajde da netko to sruši ispod 600 pa će nam bar likvidnost biti dobra a možda se i trezor onda malo jače uključi u kupnju.
A evo nitko neće pa sam ja sam srušio. Čini mi se da se kratkoročno može negdje drugdje malo više zaraditi pa se nadam da se stignem još vratiti.
A evo nitko neće pa sam ja sam srušio. Čini mi se da se kratkoročno može negdje drugdje malo više zaraditi pa se nadam da se stignem još vratiti.
Znači ti si taj? Slabo trezor to cima prema gore, mogli bi mi na stepenicu 500 kn uskoro!
Nadam se da te neće Galinec zeznuti pa za koji tjedan napuhati cijenu na 800kn…
Btw, jel istina da je pri kraju izgradnja Mercator centra u Rijeci kojeg gradi INDG?
Btw, jel istina da je pri kraju izgradnja Mercator centra u Rijeci kojeg gradi INDG?
[/quote]
S obzirom koliko još industrogradnje imam ne bih se bunio da je odmah napuše na 800 [thumbsup]
[/quote]
Nije li to već završeno, pa se s njima spori oko završnog obračuna?
Ako smijem primjetiti već dugo nije bilo nikakve objave od strane INDG na ZSE!