E pa ako je za ovo gore Hanfa mogla tumačiti kao zajedničko djelovanje kako onda u industrogradnji ne može napraviti istu stvar, odnosno sve te velike dioničare staviti u isti koš i da se obveza odnosi na sve njih.
E pa ako je za ovo gore Hanfa mogla tumačiti kao zajedničko djelovanje kako onda u industrogradnji ne može napraviti istu stvar, odnosno sve te velike dioničare staviti u isti koš i da se obveza odnosi na sve njih.
Ja bih rekao da može, ali neće. BTW kakva je situacija s tužbama kontra Galeta koje su navodno neki dioničari poduzeli? Jel sazvano kakvo ročište, ima li tu kruha? Jer od sastanka izgleda 0 bodova!
Ovako malo opet proučavam INDG, primjećujem pomake ka nekakvom modernijem upravljanju (i kodeks su objavili, a to nemaju monoge razvikanije firme).
Primjećujem da su u travnju najavljivali nekakav sastanak na temu mogućih isplata dividendi, ali na burzi nema nikakvih daljnjih obavijesti o tome. Pa niti nikakvih vijesti oko sage s Dugom Uvalom.
A sudeći po slinim obavijestima o stjecanju dionica, glavnina ovog mizernog prometa odrađena je povremenim lupanjem trezora po prodaji.
Ovako malo opet proučavam INDG, primjećujem pomake ka nekakvom modernijem upravljanju (i kodeks su objavili, a to nemaju monoge razvikanije firme).
Primjećujem da su u travnju najavljivali nekakav sastanak na temu mogućih isplata dividendi, ali na burzi nema nikakvih daljnjih obavijesti o tome. Pa niti nikakvih vijesti oko sage s Dugom Uvalom.
A sudeći po slinim obavijestima o stjecanju dionica, glavnina ovog mizernog prometa odrađena je povremenim lupanjem trezora po prodaji.
U kratko si dobro sažeo ono šta se događalo zadnjih mjesec dva s INDG, a ono što je javno objavljeno nije mnogo. Sjećam se da je Gale pričao o nekakvim poslovima koji će biti javno obznanjeni na burzi pa ništa. Izgleda da se gospodarstvo trgnulo u svijetu pa će Gale sad lakše do love i za TOZ i druge projekte. Možda za nas dolaze bolji dani?!
Čekam…
Najvrijednije su:
Ičići – nadajmo se da uskoro počinje gradnja
Zgrada u savskoj – 15 katova, sve osim podruma i prizemlja koji su u vlasništvu Zagrebačke banke
Radnička cesta – 15000 kvadrata
Hotel I
Duga uvala
Brinje
TOZ(još se treba obaviti ponuda)
Lomnica
i još dosta toga
Meni je prosjek 770 kuna i zadovoljan sam s ponudom od 1119 kuna.
Ja sam sa svime preko cca 675kn već u plusu, dobro sam izveo shortanje na hrvatski način [cool]
Ajde Gale, skupi ovih osamdesetak komada ispod 700 kuna
onda će ashrak kupiti jednu po 789,99 i onda smo play of the day
Računajući rast građevinara posljednjih dana, mi bi trebali potegnut bar do 800 kuna, a ako se uspoređujemo s VDKT-om ili HDEL-om onda i do 900!
Računajući rast građevinara posljednjih dana, mi bi trebali potegnut bar do 800 kuna, a ako se uspoređujemo s VDKT-om ili HDEL-om onda i do 900!
[/quote]
za početak bi bilo dobro da se počisti ovo ispod 700 kuna