Evo nas i na 650 a onih 58 kom na 637 još stoji.
Uzeo čovjek pare na Koki pa pretače polako..ili je Saladin opet?
nisam ja, ali sam skužio da je odmah nakon mene netko postavio tih 58
A ja nekako očekivao da će se Ashrak pohvaliti kupnjom [cool]
Ashrak kupuje samo kada je neki spor ili tužba u pitanju. Ne kuži on ove ekonomske izvještaje. [lol]
Ma ptico tko će to kužit. Revidirano, nerevidirano, konsolidirana, nekonsolidirano …
A i šta će nam izvještaji kad je račun opet u blokadi. Bilo bi mu pametnija da se ostavi "zabave po cesti" i požuri s rješavanjem Mitka na ŽS-u. I ova njihova pisanija, bez konsolidacije, stvarno nema smisla.
Rocky, ovo su za mene preniske cijene. Bio sam krenuo skupiti 1 po 67X i onda se neki biser opet postavio na 649.
Opasan mi je ovaj na asku.
Prodaje 50 komada i postavi nalog 3 kune iznad bida i neda jeftinije:)
Eh što bi volio da se netko istrese na ovih 58 da ga malo štrecne..
Opasan mi je ovaj na asku.
Prodaje 50 komada i postavi nalog 3 kune iznad bida i neda jeftinije:)
Eh što bi volio da se netko istrese na ovih 58 da ga malo štrecne..
zašto jednostavno ne prodaš po 637 umjesto da čekaš da te netko pokupi
Kada možemo očekivati ponudu?
Na zadnjem sastanku dioničara, Gale je rekao da će uprava predložiti isplatu dividende, a da će on glasati protiv ako bude ponude.
S obzirom da se skupština posljednjih godina održava krajem godine to bi moglo značiti da Gale planira izaći s ponudom krajem godine [sad]
Na zadnjem sastanku dioničara, Gale je rekao da će uprava predložiti isplatu dividende, a da će on glasati protiv ako bude ponude.
S obzirom da se skupština posljednjih godina održava krajem godine to bi moglo značiti da Gale planira izaći s ponudom krajem godine [sad]
Pa, jedino će i moći glasati ako mu Hanfa odobri ponudu za preuzimanje.
Pa, jedino će i moći glasati ako mu Hanfa odobri ponudu za preuzimanje.
[/quote]
znam pravila oko glasanja
više gledam oko tajminga ponude
nisam pratio baš, jel mi može netko reći što je Galinac rekao zašto nije objavio ponudu kad je trebao?
nisam pratio baš, jel mi može netko reći što je Galinac rekao zašto nije objavio ponudu kad je trebao?
Jer nemože dobiti garanciju banke na potreban iznos, a druga opcija je cash, tako da ovo sa Kokom mora odraditi još jedno 60-tak puta i skupiti će lovu. [wink]
a tako.. pitam jer jedan frend razmatra tužbu, a opet mu se nekako ne isplati jer ima prilično malo dionica…
ja bio prodao poučen Vidićevim primjerom na llrb. baš šteta što se indg oporavila kao firma u tako nezgodno vrijeme
Izašlo i konsolidirano
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/INDG-fin2008-1Y-REV-K-HR.pdf