INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neko se isprsio na kupnji, 97 komada na 615 kn!

Kupila INDG još cijelih 25 dionica za trezor…

Vaš link

Neko se isprsio na kupnji, 97 komada na 615 kn!

razumljivo, vidite da je dobit u revidiranom izvješću 202 mil. kn. Znači revizori su potpisali što je Gale htio, e sad kako je to prodao bankama bumo vidjeli.

Zašto revizori to ne bi potpisali?
Ali radi se o nekonsolidiranom izvješću, ne znam koja će mu banka to prihvatiti.
Garant ima i konsolidirano samo ga nije objavio.

Zašto revizori to ne bi potpisali?
Ali radi se o nekonsolidiranom izvješću, ne znam koja će mu banka to prihvatiti.
Garant ima i konsolidirano samo ga nije objavio.

To je htio! A za konsolidirano ti je rekao kolika je dobit na onom sastanku.

Da, ali banci ništa ne znači nekonsolidirano izvješće, to je i sam rekao na sastanku.
Dakle sigurno ima to izvješće ali ga nije objavio na ZSE.

evo ja malo uzeo nekih 65 komada, nekako mi se čini da je prodaja stala.

Cookie Monster

A ja nekako očekivao da će se Ashrak pohvaliti kupnjom [cool]

Ashrak kupuje samo kada je neki spor ili tužba u pitanju. Ne kuži on ove ekonomske izvještaje. [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

ne kužim ni ja ali znate onu sa ćoravom kokom

Cookie Monster

Evo nas i na 650 a onih 58 kom na 637 još stoji.
Uzeo čovjek pare na Koki pa pretače polako..ili je Saladin opet?

sijem žito raste grahorica

Mene brine sljedeće:

…Na dan 31. prosinca 2008. godine žiro račun Društva nije bio blokiran, ali je na dan izdavanja ovih financijskih izvještaja bio blokiran. Društvo je podnijelo zahtjev za reprogram obveza prema Ministarstvu financija (navedene obveze čine 80% ukupne blokade žiro računa)…

…Republika Hrvatska priznala je Društvu i potraživanje za ratnu štetu te se navedenim Sporazumom obvezala to pitanje naknadno regulirati. S obzirom da uprava Društva trenutno vodi pregovore sa predstavnicima Ministarstva financija za očekivati je zaključenje Dodatka sporazumu s Republikom Hrvatskom...

Dakle, Gale ne plaća PDV, doprinose i ostala davanja državi nadajući se kompenzaciji za ratnu štetu.
Vrlo hrabro, nema što.

Samo je zaboravio da se nemožeš sa rogatim bosti. Naravno ako se niste prije dogovorili.

New Report

Close