[/quote]
Industrogradnja nije na kraju radničke odnosno jako je blizu križanja radničke i slavonske. Adresa je 204a, na google maps se dosta jasno vidi.
A i ovo što se vlasništva nad neboderom tiče sam nekoliko puta čuo raznih teorija koliki je čiji udio. Je li zna možda netko točni podatak o tome?
[/quote]
Ajde lijepo, sad znamo da nije uopće blizu zemljišta Zagrepčanke, a nije baš ni na Slavonskoj, ali kao što već rekoh – buduća jako dobra lokacija.
A što se tiče Savske, lijepo….www.zagreb.hr, pa katastar, pa izvadiš br zk. uloška ili br kč, pa na gruntovnicu tj. http://www.pravosudje.hr i sve saznaš.
Nisam pojma imao da se ovako lako to može saznati. U zk je to čestica 4490/56, općina je grad zagreb. Sad etažirano je po katovima i koliko vidim sve je na industrogradnji osim podruma i prizemlja. 13 katova, svaki oko 515 kvadrata. Dakle jedno 6700 kvadrata poslovnog prostora pa sad hoćemo još jednom računati koliko sve to vrijedi 🙂
Nisam pojma imao da se ovako lako to može saznati. U zk je to čestica 4490/56, općina je grad zagreb. Sad etažirano je po katovima i koliko vidim sve je na industrogradnji osim podruma i prizemlja. 13 katova, svaki oko 515 kvadrata. Dakle jedno 6700 kvadrata poslovnog prostora pa sad hoćemo još jednom računati koliko sve to vrijedi 🙂
pitanje je koliko je to ažurno
– evo npr. u zagrebu, Zaprudski otok hrpa zgrada u kojima se valsnik stanova vodi Industrogradnja. u mojoj zgradi na 70% stanova je vlasnik industrogradnja prema stanju u gruntovnici
u mojoj zgradi na 70% stanova je vlasnik industrogradnja prema stanju u gruntovnici
he he … pravi dioničar nema šta … živi u stanu koji je izgradila industrogradnja … svaka čast …
he he … pravi dioničar nema šta … živi u stanu koji je izgradila industrogradnja … svaka čast …
[/quote]
Zato i je kupio stan jer mu je Gale dao popust kao dioničaru INDG 🙂
[/quote]
da, da
kupio sam stan po cca 700€ po kvadratu
da, da
kupio sam stan po cca 700€ po kvadratu
Mogao si zamjeniti za dionice, di ti je bila pamet [lol]
Ajde lijepo, sad znamo da nije uopće blizu zemljišta Zagrepčanke, a nije baš ni na Slavonskoj, ali kao što već rekoh – buduća jako dobra lokacija.
Evo tu se može vidjeti koliko je blizu ili daleko od Zagrepčanke (ako je to stvarno broj 204).
Nije lokacija prve klase poput Zagrepčanke ali je svejedno odlična. Vjerojatno tih 15.000 kvadrata vrijedi minimalno 4-5 milja € ako onih 50.000 kvadrata vrijedi preko 50 milja.
Jel ima ovdje netko tko se bavi nekretninama pa da nam to malo točnije procijeni?
Jučer sam prošao od Novog Zagreba prema Velikoj Gorici, negdje otprilike u ravnini stadiona Hrvatskog
Dragovoljca uz glavnu cestu s lijeve strane velika dizalica i ograđeno, sve naljepnice Industrogradnja. Jel neko ima pojma kaj se tamo gradi?