INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

selim se u zg za 2 tjedna pa odo ja malo popraviti stanje u industrogradnji jebiga nisam carobnjak ali …
lucky_b imas pravo bio sam na toj lokaci i dati to za sitnu lovu nekuzim zasto jedino ako su toliko sad nelikvidni pa budi posto daju
gale nebi ti bio u kozi [bye]

vise volim narodnjake nego kruva jesti

Trenutno, ako ćemo iskreno lokacija i nije baš bajna, kod domovinskog mosta, ali jednog dana….

Trenutno, ako ćemo iskreno lokacija i nije baš bajna, kod domovinskog mosta, ali jednog dana….

15000 kvadrata u tom dijelu grada vrijedi suhog zlata. Čak se i rimuje. [cool]

Uostalom nije to previše daleko od zemljišta Zagrepčanke koje je IGH masno platio. To jest još nije ali bude [lol]

meni pare ne trebaju, ovako mi je baš super, nemam briga, nemam curu, spavam ko beba

Jel sanjaš Galeta? Meni nemirni snovi, sanjam dikana kako govori: "sve je jasno, a nisi me htio slušat, stoputa sam ti govorio" 🙂
[/quote]

ma spavam ko beba, pun mi je k i Galeta i recesije itd … sad sam se prestao brinut, presto sam razmišljat , sad samo može bit bolje 🙂

Cookie Monster

Uostalom nije to previše daleko od zemljišta Zagrepčanke koje je IGH masno platio. To jest još nije ali bude [lol]
[/quote]

Pa Rocky, jel ti živiš u Zagrebu?

Ja živim u Zagrebu. Jest da nije vrijedno kao Zagrepčanka koja je puno bliže centru ali svakako jeste vrijedno. Pa i sam opis kaže što se sve nalazi uz njega.
se trgovački centar Gramat, prodajno servisni centri, PSC Zagreb (Opel, Saab,Chevrolet), Porche Inter auto (Škoda,Seat), Auto hrvatska (Ford, Fiat, Man), Konzumova skladišta, VIP-ova upravna zgrada

[/quote]

Nije mi jasno, ovih 15000 m 2 je od INDG ili ne?

A baš kao i što je to u radničkoj u jadnom stanju ista stvar je i sa neboderom u savskoj. Samo zamislite da se promijeni fasada na način kako je to napravljeno na neboderu na trgu i da on izvana izgleda kao bilo koji noviji neboder. Da se unutrašnjost preuredi, stave novi moderniji liftovi, na vrhu bi mogao biti neki luksuzni super skupi restoran sa odličnim pogledom a ne neka jadna radnička menza. A Gale tu isto ide samo iznajmljivati neke drugorazredne uredske prostore.

Nekretnina je puno a još više je mogućnosti komercijaluzacije tih nekretnina. Stvarno ne znam što se čeka. Ako se već ne može nabaviti novac od banke nek se neka nekretnina proda i s tim novcem financira komercijalizacija neke druge nekretnine. Ovaj status quo je katastrofa. Svaka čast građevinskoj operativi industrogradnje ali i mi i Galinec smo unutra zbog nekretnina.

Da se unutrašnjost preuredi, stave novi moderniji liftovi, na vrhu bi mogao biti neki luksuzni super skupi restoran sa odličnim pogledom ……………

………na more

Ja živim u Zagrebu. Jest da nije vrijedno kao Zagrepčanka koja je puno bliže centru ali svakako jeste vrijedno. Pa i sam opis kaže što se sve nalazi uz njega.
se trgovački centar Gramat, prodajno servisni centri, PSC Zagreb (Opel, Saab,Chevrolet), Porche Inter auto (Škoda,Seat), Auto hrvatska (Ford, Fiat, Man), Konzumova skladišta, VIP-ova upravna zgrada

Ti isto nisi nikada bio na kraju Radničke. Ovo gore kaj si pobrojao je uz Slavonsku.

I još nešto neboder u Savskoj je u vlasništvu Indg i Zabe, s tim da Zaba ima malo više kvadarta u vlasništvu od Indg.

Jesi li primjetio kada smo bili na sastanku, onu sliku "nove upravne zgrade" koja će se graditi u Lomnici?

Ti isto nisi nikada bio na kraju Radničke. Ovo gore kaj si pobrojao je uz Slavonsku.
[/quote]
Industrogradnja nije na kraju radničke odnosno jako je blizu križanja radničke i slavonske. Adresa je 204a, na google maps se dosta jasno vidi.

A i ovo što se vlasništva nad neboderom tiče sam nekoliko puta čuo raznih teorija koliki je čiji udio. Je li zna možda netko točni podatak o tome?

New Report

Close