Ne mogu vjerovati, pomaknuo je legenda onaj prodajni nalog 1 komada sa 666 na 665… [lol]
maknuo blokadu
Ajde ljudi pišite da pređemo i ovu vražju 666. stranicu… nakon toga padaju svi uroci i stiže javna ponuda [rolleyes]
Svi su se trgnuli, osim nas u INDG, ashrak, fazan, dikan, Gale spavaju, čak ni radnici više ne štrajkaju!
Kad će konačno sastanak i koja dobra vijest za nas vjerne pratioce ove usnule ljepotice?
ljudi kupujte, sad će ponuda …
jel’ valja ova … [lol]
i ja sam čuo da je Gale jučer dobio garanciju jedne velike svjetske investicijske banke
mislim da se zovu nekako Lehman Brothers
da oni ce izdavati drugorazredne hipotekarne kredite za stanove od industrogradnje
meni pare ne trebaju, ovako mi je baš super, nemam briga, nemam curu, spavam ko beba
Jel sanjaš Galeta? Meni nemirni snovi, sanjam dikana kako govori: "sve je jasno, a nisi me htio slušat, stoputa sam ti govorio" 🙂
A stvarno mi nije jasan Gale da ne može nekako bolje izkomercijalizirati sve te nekretnine. Evo gledam ovo što se iznajmljuje na radničkoj:
http://www.industrogradnja.hr/industrogradnja/uredi-radnicka.php
Mislim da se zemljište na takvoj lokaciji i takve veličine sigurno može iskoristiti puno bolje nego samo iznajmljivanjem oronulog skladišta i ureda. Toliko tih nekretnina a zapravo još ni od jedne nismo vidjeli neku značajnu dobit a vrijeme prolazi.