evo ozbiljno vas pitam pa gdje je jura ovaj gale jel ko zna sta se dogada
Nema Galeta, a ni trezor ne djeluje. Još samo fali da neko zvekne ovo po 570 i sruši cijenu.
pa ko nam se to vratio trezor
Ne daju da završi ispod 600!
Vidim da sam Vam nedostajao !
Baš sam malo bacio oko na našu INDG i vidim stanje je redovno, slijedeće :
Plaća nema, javne ponude nema, dividende nema, nekretnina je sve manje u INDG, a sve više u I grupi (u kojoj Vi niste dioničari), konsolidiranog izvješća nema, porezi i doprinosi ne plaćaju se zadnjih 14 mjeseci [cry], Duga uvala izmakla, Hospimedika kuca na vrata tražeći svoje, Gale žicari na roadshow-u, što da Vam još obečam ?
Ni stečaja koji bi Vam spasio barem dio investiranog kapitala nema.[bye]
Pogledajte u prilogu današnji promet po kojem je INDG gubitnik dana !
Nadam se da Vam je jasno ! [cool]
Vidim da sam Vam nedostajao !
Baš sam malo bacio oko na našu INDG i vidim stanje je redovno, slijedeće :
Plaća nema, javne ponude nema, dividende nema, nekretnina je sve manje u INDG, a sve više u I grupi (u kojoj Vi niste dioničari), konsolidiranog izvješća nema, porezi i doprinosi ne plaćaju se zadnjih 14 mjeseci [cry], Duga uvala izmakla, Hospimedika kuca na vrata tražeći svoje, Gale žicari na roadshow-u, što da Vam još obečam ?
Ni stečaja koji bi Vam spasio barem dio investiranog kapitala nema.[bye]
Pogledajte u prilogu današnji promet po kojem je INDG gubitnik dana !
Nadam se da Vam je jasno ! [cool]
Hehe..zadnja 632 plus 5,78%
Hvala i dođi nam opet [thumbsup]
Dikane, što se to dešava sa gubitnikom dana!? [lol]
Pokupili su i onu mrcinu od 213 kom na 630..mora da je trezor.Kad se Dikan pojavi slijedi rast.
Nema šta točan je ko urica [thumbsup]
Vidim da Vam nije jasno, pa da pojasnim !
Gale otpustio svojih 1500 kom., koje je isti Gale otkupio za trezor Vašim novcem.
Reklo bi se iz šupljeg u prazno, ali krajnje nepovoljno za Vas dioničare.
Sjetite se davali ste 1.000 kn za dionicu u dokapitalizaciji, pa Vas je Gale da ne ostane dužan opet dokapitalizirao. A Vi ? Znate li kolika je sada cijena ? Vi kao svjedoci samo promatrate dok I grupa ojačava, i dok se kapital INDG topi kao maslac na jakom suncu.
Sad bi Vam trebalo biti jasno ! [cool]