INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet se netko zaigrao, molim prijavak. [lol]

Ja sam ovaj sa 10 na prodaji a tko mi ovo smeta sa 107?

S obzirom na trenutno stanje na terenu, čini mi se da će ovaj sa 107 komada do kraja današnjeg dana prodati 1 dionicu. [lol]

S obzirom na trenutno stanje na terenu, čini mi se da će ovaj sa 107 komada do kraja današnjeg dana prodati 1 dionicu. [lol]
[/quote]

nismo ni sumnjali

zna li netko gdje je Gale – jel još hoda po HR bankama ili je otputovao….

Ovaj sa 107 je opak. Malo sam ga pustio da možda ode na ručak, da mu dam osjećaj sigurnosti i onda sam opet spustio cijenu a on je reagirao u par sekundi. Opasan igrač [lol]

Ovaj sa 107 je opak. Malo sam ga pustio da možda ode na ručak, da mu dam osjećaj sigurnosti i onda sam opet spustio cijenu a on je reagirao u par sekundi. Opasan igrač [lol]

Isprovociraj ga spuštanjem naloga da vidimo dokle će ići, a onda će mu ashrak munjevito maznuti čak 1 komad!

Isprovociraj ga spuštanjem naloga da vidimo dokle će ići, a onda će mu ashrak munjevito maznuti čak 1 komad!
[/quote]
Ja sam ostao na 648, netko drugi ga je isprovocirao.

[/quote]

čini mi se da će taj do kraja dana se baciti na bid i poklopiti sve do 550

a možda na kraju zadnja 4 komada proda po 466,08

[/quote]
Ja sam ostao na 648, netko drugi ga je isprovocirao.
[/quote]
Ja sam ga isprovocirao da vidimo dokle će ić papak! Sad sam na 615!

samo pazi da ti netko ne pokupi dionice

npr. ashrak bi ti mogao otkinuti jednu dionicu

samo pazi da ti netko ne pokupi dionice

npr. ashrak bi ti mogao otkinuti jednu dionicu

Pobjego je on, pa sam i ja, ne da čojek više tako jeftino jer su se promijenile materijalne činjenice u ovih zadnjih 10 minuta 🙂

New Report

Close