Točno tako. Da bi INDG bila poduzeće čije preuzimanje će banke podržati, mora nešto i raditi, dakle stvarati prihode.
A za to su potrebni projekti.
Tko zna, možda nekim čudom kapne ponuda i ranije makar sumnjam da će se banke u ovakva vremena upuštati u takve projekte.
Točno tako. Da bi INDG bila poduzeće čije preuzimanje će banke podržati, mora nešto i raditi, dakle stvarati prihode.
Tko zna, možda nekim čudom kapne ponuda i ranije makar sumnjam da će se banke u ovakva vremena upuštati u takve projekte.
Ne bi li i jedan od preduvjeta za kreditiranje INDG prilikom projekata bio sređena vlasnička struktura odnosno provedena Javna ponuda? Ja da sam bankar ne bi dao lovu nekome tko izigrava zakon tj. ne objavljuje javnu ponudu!
Ne bi li i jedan od preduvjeta za kreditiranje INDG prilikom projekata bio sređena vlasnička struktura odnosno provedena Javna ponuda? Ja da sam bankar ne bi dao lovu nekome tko izigrava zakon tj. ne objavljuje javnu ponudu!
A jedan od preduvjeta da bi dobili garanciju od banke za izvršenje preuzimanja je stabilna bilanca i aktualni projekti…. [lol]
Zanimljive transakcije danas, ali i red je bio da se propisno obilježi posljednji dan trgovanja skrivenim nalozima. [thumbsup]
Unatoč krizi mislim da za Ičiće će se bez većih problema naći financiranje banke ili neki partner s kojim bi to Industrogradnja zajedno odradila. To je ipak vrhunska lokacija sa jako malim rizikom gdje će se svi stanovi/poslovni prostori prodati bez problema po odličnim cijenama. Dok je TOZ ipak puno riskantniji za banke s obzirom na stanje stanogradnje u Zagrebu.
[/quote]
Ali ti nisi bankar …
I ne izigrava obvezu INDG nego Negotiator i Aglaia, a uostalom što bi bilo bitno bankaru koliko Janko ili Marko imaju dionica.
Njemu je bitno samo da li INDG (ne janko ili marko) može vratiti krediti i može li dati njemu prihvatljivo osiguranje.
[/quote]
Ali ti nisi bankar …
I ne izigrava obvezu INDG nego Negotiator i Aglaia, a uostalom što bi bilo bitno bankaru koliko Janko ili Marko imaju dionica.
Njemu je bitno samo da li INDG (ne janko ili marko) može vratiti krediti i može li dati njemu prihvatljivo osiguranje.
[/quote]
A obaveza isplate plaća radnicima, doprinosa na te plaće itd.?
A) gdje je nestala kupnja?
B) gdje je nestala prodaja?
C) tko se to danas igra i lupa po asku?
Anyone? Dikan? [lol]
Ova dionica stvarno ima dobar entertainment value ako ništa drugo. [thumbsup]
Rocky, nisam ja …
A ponuda INDG neće prije nego što TOZ bude odrađen.
Bar iz onoga što sam čuo na tim sastancima, a i priče samoga Galinca, da bi oni mogli ići u ponudu, odnosno, naći banku koja će ga pratiti, sama INDG mora biti kreditno sposobna, odnosno, iznaći financiranje svojih projekata (TOZ-a i Ičića), a što pretpostavlja da prethodno bude odrađena ponuda TOZ-a-
[/quote]
pa u šta je ošlo mojih 100k iz dokpaitalizacije?!!!
Rocky, nisam ja …
Bar iz onoga što sam čuo na tim sastancima, a i priče samoga Galinca, da bi oni mogli ići u ponudu, odnosno, naći banku koja će ga pratiti, sama INDG mora biti kreditno sposobna, odnosno, iznaći financiranje svojih projekata (TOZ-a i Ičića), a što pretpostavlja da prethodno bude odrađena ponuda TOZ-a-
[/quote]
[/quote]
Pa u novogodišnji domjenak koji smo imali na sastanku dioničara [lol]
Rocky, nisam ja …
[/quote]
[/quote]
Pa u novogodišnji domjenak koji smo imali na sastanku dioničara [lol]
[/quote]
Hehe točno tako..u prasce je sve otišlo.Gale sam pojede četiri [lol]