S obzirom na promet, ne bi se cudio da je jucer na sjednici hanfe odobrena ponuda.
Ako je tako, to je dobro, prepostavljam da se onda i ponuda za indg isto blizi….
Kakve veze ima to dvoje jedno s drugim?
Ponudu za TOZ daje Industrogradnja a ovu drugu Negotiator i Aglaia…
[/quote]
pa formalno nikakve, to je tocno, ali u oba slucaja je Galinec glavni….
S obzirom na ovo otvaranje na TOZ-u, ponuda za TOZ je jako blizu.
5315 2.382.701.40
I sad bi bilo logično da svi ovi koji prodaju TOZ kupe bar po jednu dionicu INDG [lol]
Zbunjuje me jedino cijena….
Ako je jučer bilo na HANFI a danas se skuplja po 450 onda bi ponuda trebali biti bar 10-ak posto viša jer ne vidim svrhu ovakvog skupljanja. A ne vjerujem da će Gale razrješiti kesu i platiti više nego što mora…
Više mi se čini kao neka dogovorena transakcija. Jel ima netko uvid da li je ova količina prošla u jednoj ili više transakcija?
PS zamjena 1,25 TOZ za 1 INDG mi se čini više nego poštena [wink]
pa formalno nikakve, to je tocno, ali u oba slucaja je Galinec glavni….
Da ali ne dolazi lova iz istog izvora, niti se koristi za istu svrhu…
I dalje mislim da ništa od ponude bar do kraja godine. Ako bude prije onda će me stvarno iznenaditi.
S obzirom na promet, ne bi se cudio da je jucer na sjednici hanfe odobrena ponuda.
Ako je tako, to je dobro, prepostavljam da se onda i ponuda za indg isto blizi….
Kakve veze ima to dvoje jedno s drugim?
Ponudu za TOZ daje Industrogradnja a ovu drugu Negotiator i Aglaia…
[/quote]
Ako se dobro sjećam, u TOZ projekt se neće ići dok se ne objavi Javna ponuda za INDG, sve je to isprepleteno.
Ako se dobro sjećam, u TOZ projekt se neće ići dok se ne objavi Javna ponuda za INDG, sve je to isprepleteno.
Bio sam na zadnjih 4-5 sastanaka dioničara i ne sjećam se da je to ikada rekao.
TOZ projekt mu je prijeko potreban kako bi mogao dobiti kakav-takav cashflow u budućnosti.
moguce ja da industrogradnja da ponudu za toz
vec dugo nismo pricali o onom silnom zemljistu gdje se nalazi tvornica TOZ-a i onim silonim stanovima sto bi se trebali izgraditi
nego vec dugo nisam cuo dali je gale nasao partnera za tvornicu vrata i prozora i ostale drvne galanterije ,jer ima ko kakvu informaciju
ako sve to uspije bice para ko blata [cool] [thumbsup] [tongue]
Bio sam na zadnjih 4-5 sastanaka dioničara i ne sjećam se da je to ikada rekao.
TOZ projekt mu je prijeko potreban kako bi mogao dobiti kakav-takav cashflow u budućnosti.
[/quote]
Ma to je sve nekako isprepleteno, kako ides kaze.
Ako bude stvarno isla ponuda za TOZ, to je onda jedna "briga" manje za tu cijelu situaciju INDG-TOZ, ponuda INDG….
Tako ja na to gledam….
moguce ja da industrogradnja da ponudu za toz
vec dugo nismo pricali o onom silnom zemljistu gdje se nalazi tvornica TOZ-a i onim silonim stanovima sto bi se trebali izgraditi
nego vec dugo nisam cuo dali je gale nasao partnera za tvornicu vrata i prozora i ostale drvne galanterije ,jer ima ko kakvu informaciju
mislim da mu drvnu galanteriju nabavlja M.Filipović
ako sve to uspije bice para ko blata [cool] [thumbsup] [tongue]
a sto danas drukamo ,ako ovako nastavimo digniti cemo cijenu dionice pa necemo ni morati cekati javnu ponudu [lol]
A) gdje je nestala kupnja?
B) gdje je nestala prodaja?
C) tko se to danas igra i lupa po asku?
Anyone? Dikan? [lol]
Ova dionica stvarno ima dobar entertainment value ako ništa drugo. [thumbsup]
Ovu jednu po 564 je vjerojatno uzeo ashrak, on potiho preuzima INDG, iza leđa Galincu, al ovo je tajna nemojte nikom reći!
A) gdje je nestala kupnja?
B) gdje je nestala prodaja?
C) tko se to danas igra i lupa po asku?
Anyone? Dikan? [lol]
Ova dionica stvarno ima dobar entertainment value ako ništa drugo. [thumbsup]
Rocky, nisam ja …
A ponuda INDG neće prije nego što TOZ bude odrađen.
Bar iz onoga što sam čuo na tim sastancima, a i priče samoga Galinca, da bi oni mogli ići u ponudu, odnosno, naći banku koja će ga pratiti, sama INDG mora biti kreditno sposobna, odnosno, iznaći financiranje svojih projekata (TOZ-a i Ičića), a što pretpostavlja da prethodno bude odrađena ponuda TOZ-a-