To je takav show da kad on dođe u neku banku, skine gaće i moli da mu rade što god žele samo da mu daju pare. [cool]
Znači "stripteas show"?
E sad si me utješio. Znači Gale diverzificira djelatnost, pa pored građevine, ulazi u zabavljačku industriju.
Rocky, znači to bi bila kao neka turneja, ono u stilu onih roling stonesa ili U2, samo što se ovdje skidaju? Ajde opet pomagaj. Ja i Brabus smo još u nedoumici.
Cure, road show može posjetiti i vas. Od sada na djevojačkima po vašim domovima nastupaju "Vrući Gale & company" .
To je takav show da kad on dođe u neku banku, skine gaće i moli da mu rade što god žele samo da mu daju pare. [cool]
Znači "stripteas show"?
E sad si me utješio. Znači Gale diverzificira djelatnost, pa pored građevine, ulazi u zabavljačku industriju.
Rocky, znači to bi bila kao neka turneja, ono u stilu onih roling stonesa ili U2, samo što se ovdje skidaju? Ajde opet pomagaj. Ja i Brabus smo još u nedoumici.
Cure, road show može posjetiti i vas. Od sada na djevojačkima po vašim domovima nastupaju "Vrući Gale & company" .
P.S. Sad mi je jasna i ona "I grupa".
[/quote]
ajde babetine jedne … treba hajdučki glave skupit i naprijed s vođom … pa tko preživi uz njega pričat će … [angry]
ajde babetine jedne … treba hajdučki glave skupit i naprijed s vođom … pa tko preživi uz njega pričat će … [angry]
Istina, tko preživi pričat će ….
Ali mene strah da doživimo sudbinu one sjevernokorejske rakete, pa mjesto da svemirom širimo hvalospjeve o "Najdražom vođi" završimo na dnu marijanske brazde.
Čini mi se da što se crnije piše ovdje na forumu Gale počne jače kupovati za trezor. Hoćemo li testirati tu teoriju i danas? [lol]
btw kako sad stvari stoje možda bi bilo najbolje da se nekretnine d.o.o. pretvore u d.d. pa da recimo svi dioničari industrogradnje za jednu dionicu industrogradnje dobiju još jednu dionicu Industrogradnja nekretnina. Nešto slično se dogodilo i sa atlasom i atlas nekretninama. Ne bi ni to baš bila loša solucija [pray]
treba pazariti sad je vrijeme
a iskreno gale je previse utrosio svojih para nece se on lako predati
a uvijek u banci daju na guzove po par puta pa gale vrijeme je da skines gace [cool]
znam da ste puno ulozili ali strpljen spasen,ako je industrogradnja prezivila 90-te pa prezivice i ovo
treba pazariti sad je vrijeme
a iskreno gale je previse utrosio svojih para nece se on lako predati
a uvijek u banci daju na guzove po par puta pa gale vrijeme je da skines gace [cool]
znam da ste puno ulozili ali strpljen spasen,ako je industrogradnja prezivila 90-te pa prezivice i ovo
Ljudi te poslušali pa se stotke pojavljuju na kupnji. Još ćete vi hvalit Galeta i duboko mu se ispričavati!
necemo mi nikog hvaliti neka samo radi svoj posao i nek nam digne cijenu dionice na 1000 kuna nama dosta i 100% zarade
necemo mi nikog hvaliti neka samo radi svoj posao i nek nam digne cijenu dionice na 1000 kuna nama dosta i 100% zarade
Ja ću ipak pričekati do 5000 kn. [rolleyes]