INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet se netko zaigrao sa samo 1 dionicom… [lol]

Mali promet danas, Gale ošo na road show pa nema tko kupovat!

Negotiator prebacio još 1500 kom na Hypo

INDUSTROGRADNJA D.D./REDOVNA INDG-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AGLAIA B.V. 125.753 27,76 Osnovni račun
2. NEGOTIATOR D.O.O. 97.936 21,62 Osnovni račun
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 24.321 5,37 Osnovni račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 13.750 3,04 Osnovni račun
5. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 13.185 2,91 Skrb. račun
6. KARLOVAČKA BANKA D.D. 13.078 2,89 Skrb. račun
7. CENTAR BANKA D.D. 13.000 2,87 Skrb. račun
8. OPORTUNITAS D.O.O. 9.500 2,10 Osnovni račun
9. FINVEST CORP. D.D. 8.839 1,95 Osnovni račun
10. SMILJAN JURIĆ 8.337 1,84 Račun portfelja
Ukupno: 72,34

sijem žito raste grahorica

Čuo jučer priču od čovjeka iz INDG da plaće prije i češće dobiju šljakeri nego oni koji rade u uredima. Navodno on nije dobio polovicu plaća iz prošle godine, ove godine je dobio samo jednu. [angry]

Moramo priznati da se Galinec ipak silom prilika našao u građevinskom poslu.Mislio je brzo preprodati firmu stranom kupcu,ali svjetska kriza je učinila svoje.Kako će se sada takva osoba koja nema nikakvo iskustvo u građevini nositi u krizinim vremenima i na ograničenom tržištu sa drugim građevinskim firmama koje vode iskusni vukovi.

sve ova njegove muljaže na stranu, ali radnicima nedat plaće je dno!

Cookie Monster

A pazi ovo:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Kronike/Istra/radnici-spremni-na-strajk-21.aspx

Stvarno dno! Ispada kao da je samo cilj doći do nekretnina a da se od građevine skroz odustalo.

A pazi ovo:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Kronike/Istra/radnici-spremni-na-strajk-21.aspx

Stvarno dno! Ispada kao da je samo cilj doći do nekretnina a da se od građevine skroz odustalo.

Da,totalno se je pogubio.Jednostavno mu građevina neide od ruke izgleda.
I ne samo to.Gledam ga jučer na Nova-tv i priča kako se dugoročno sada isplati ulagati i da je najgore iza nas haha..pa prije pet dana je govorio da najgore tek dolazi??!

sijem žito raste grahorica

Koliko god kao dioničar bi volio da dođe dividenda, stvarno mi djeluje suludo isplaćivati dividendu u situaciji kad nisi ljudima isplatio plaće. Pitam se da li je to uopće zakonito?

Smiješne su ove konstatacije da je dobit 200 milja kuna, pa to je nastalo većinom unosom nekretnina u temeljni kapital, keš love nema. Kriza je pa su štrajkovi svakodnevni, po ničemu tu meni Galinec nije poseban. Treba ga pustit nek radi po svojem, a ovakvi tekstovi nikome ne koriste, možda jedino Boljatu. Možda se on krije iza svega?!

ja novom listu ne vjerujem ništa!

Cookie Monster

ides ***obrisano***
teks korisi jer nam govori pravo stanje u firmi ,a ne vase hvalospjevke koje ste pisali

vise volim narodnjake nego kruva jesti

Moje mišljenje je da još uvijek ima novca od dokapa, nemoguće je da je sav potrošen i mislim da se dio novca u nekom obliku još čuva na industrogradnja nekretnine d.o.o. . Taj novac je najviše upotrebljen za skidanje hipoteka sa nekretnina i odvajanje tih nekretnina od ostalog poslovanja. Mislim da Galinec daje sve od sebe da pokuša napraviti operativni građevinski posao samoodrživim ali uz sadašnju nelikvidnost to ne uspijeva. Ali isto tako koliko god to etički bilo upitno mislim da on nema nikakvu namjeru trošiti novac od dokapa odnosno ono što se nalazi u industrogradnja nekretninama na radnike. Možda na kraju za dioničare to sve ispadne odlično ali činjenica je da se sa svime ovim Galinec definitivno osramotio i teško da će moći u medijima imati pozitivnu sliku o sebi.

New Report

Close