INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Postoji i vremenski faktor u toj priči. Vjerojatno taj koji je kupovao očekuje da će ponuda za TOZ biti vrlo skoro.

A ponuda za INDG ne vjerujem da može biti prije kraja ove godine.

Postoji i vremenski faktor u toj priči. Vjerojatno taj koji je kupovao očekuje da će ponuda za TOZ biti vrlo skoro.

A ponuda za INDG ne vjerujem da može biti prije kraja ove godine.

ovdje je jako bitno očekujem ili znam da će ponuda biti skoro

Jel to kažeš za INDG ili TOZ ponudu?

Ne znam, ja i dalje držim te dionice, ako ništa drugo bar je Galinec održao riječ i branio cijenu. Inače bi vjerojatno prije mjesec dana bila na 300kn. A ponuda će jednog dana u budućnosti ići.
I dalje ostaje pitanje što će biti prije – crobex na 3.500 ili ponuda za INDG. Ja bih se kladio na ovo drugo.

mislim na TOZ. cijena se jako približila cijeni koja će ići na ponudi (450 kuna).

I dalje ostaje pitanje što će biti prije – crobex na 3.500 ili ponuda za INDG.

to je po meni neupitno. ponudu očekujem ili prije ljeta ili na proljeće iduće godine, a do tada crobex neće narasti na 3500. bit će dobro ako se dovuće i na 2000

Ja isto mislim da bi ta ponuda trebala biti brzo. Jer Industrogradnji ove godine treba par dobrih projekata a sa tako niskom cijenom gradnje kakvu će imati na Toz-u će moći prodavati stanove sa zaradom čak i da se produbi kriza nekretnina i cijene stanova dodatno padnu.

opet zašto žurit sa ponudom dok može skupljat po – 1000 kn

Cookie Monster

opet zašto žurit sa ponudom dok može skupljat po – 1000 kn

misliš po 500

problem je što ne postoji instrument kojim bi se zaštitili mali dioničari. on može otezati koliko hoće, a uz naše sudstvo pitanje je koristi da ga se tuži pogotovo ako imaš nešto siće …….

mislim na sve ispod 1000 kn, tužit ga neće nitko jer smo se kompliciraju stvari, ali treba ga na neki način sjebat jer je smećko, hrvatska posla! Gale sere po svima i žali se na državu, sudstvo itd a kenja ko i oni … možemo mi sad tu špekulirat o tome kad će ponuda bit kad neće ali da je on to odradio po zakonu ja bi danas imo puno više i živio bolje.

Cookie Monster

Nekako iskreno sumnjam da će i Galinec i Aglaia imati u neko izgledno vrijeme novac za ponudu tako da mislim da je najvjerojatnije da će oni naći nekog još trećeg partnera koji će uću u tu cijelu priču.

mislim na sve ispod 1000 kn, tužit ga neće nitko jer smo se kompliciraju stvari, ali treba ga na neki način sjebat jer je smećko, hrvatska posla! Gale sere po svima i žali se na državu, sudstvo itd a kenja ko i oni … možemo mi sad tu špekulirat o tome kad će ponuda bit kad neće ali da je on to odradio po zakonu ja bi danas imo puno više i živio bolje.

Možeš se ti žalit koliko hoćeš ali ako nema para u bankama on ga ne može smislit i izrodit. Mislim da ga treba razumjeti i vrijeme će pokazati. Ali sumnjam da će mu puno nas prodat na javnoj ponudi jer tad cijena neće bit 500 kuna!

Možeš se ti žalit koliko hoćeš ali ako nema para u bankama on ga ne može smislit i izrodit. Mislim da ga treba razumjeti i vrijeme će pokazati. Ali sumnjam da će mu puno nas prodat na javnoj ponudi jer tad cijena neće bit 500 kuna!
[/quote]

ja ću prodati (šanse za to su 90%)

New Report

Close