I ima li kakvih teorija zavjere što bi ova "I grupa" trebala biti? Svakako je temeljni kapital zanimljiv. Odakle tih 200 milja kuna?
I ima li kakvih teorija zavjere što bi ova "I grupa" trebala biti? Svakako je temeljni kapital zanimljiv. Odakle tih 200 milja kuna?
200.000 KN
I zar Vam još nije jasno ? I pitate li se zašto Vam je Gale zaboravio reći na sastanku za I grupu d.d.. No, ja ću Vam reći. Kao što vidite I grupa je d.d. u vlasništvu Galeta a ne d.o.o. u vlasništvu INDG. [tongue]
U I grupu idu nekretnine, a u INDG Vama ostaju radnici, dugovi, sporovi i road show.
Mali dioničari i pohlepni Drvosječa dokapitalizirali su Galeta sa 1000kn po dionici, a koliko sada možete dobiti za dionicu ? Na burzi ništa (Nema sreće u Drvosječe), pogledajte prilog, ali sve nade su u road show-u kojeg će Najdraži vođa uskoro održati. Ali ako štogod i prikupi, pare bi po mojoj procjeni mogle u I grupu.
Sigurno u I grupu ! [thumbsup]
I što ćete Vi ? Što brži stečaj je malim dioničarima jedini spas, to je jasno ! [cool]
200.000 KN
[/quote]
Valjda sam previše u posljednje vrijeme čitao financijska izvješća pa sve uvijek množim sa 1000 [lol]
U svakom slučaju na idućem sastanku treba priupitati o toj I grupi. A baš sam si i mislio da je ovo pravi materijal da nam se dikan/frizer malo vrate na grupu.
I zar Vam još nije jasno ? I pitate li se zašto Vam je Gale zaboravio reći na sastanku za I grupu d.d.. No, ja ću Vam reći. Kao što vidite I grupa je d.d. u vlasništvu Galeta a ne d.o.o. u vlasništvu INDG. [tongue]
Ja se sjećam da je na jedno 3 sastanka Galinec spominjao Industrogradnja grupu d.d., uključujući i na ovom prošlom sastanku. Oni koji to nisu čuli su sjedili na ušima.
Forumašu Rocky5 morate obratiti pažnju na pojedinosti.
Registrirana je firma kao I grupa d.d., a ne kao Industrogradnja grupa d.d.
Neovisno o tome, jedno je sigurno, dioničari INDG d.d. nisu ujedno dioničari I grupe d.d.
To je jasno ! [cool]
Forumašu Dikan, pa radi se o dva sasvim različita poduzeća? Kada već sve znate onda možete objasniti kakve ovo poduzeće točno ima veze sa INDG-R-A i zašto bi to sad bilo nešto posebno bitno u ovoj cijeloj INDG priči koja se rasteže već dugo dugo?
Forumašu Rocky5 morate obratiti pažnju na pojedinosti.
Registrirana je firma kao I grupa d.d., a ne kao Industrogradnja grupa d.d.
Neovisno o tome, jedno je sigurno, dioničari INDG d.d. nisu ujedno dioničari I grupe d.d.
To je jasno ! [cool]
Znaš li tko ima većinski paket dionica I grupe?A šta ako su dionice u 100% vlasništvu industrogradnje?
Kakve veze ima kako je registrirana..a kada smo kod toga pogledaj gdje joj je sjedište.
Opet tebi ništ nije jasno ! [kiss]
Misle o dividendi, a zaposleni bez plaće?
Gotovo ne prođe mjesec, a da radnici Industrogradnje u Donjoj Lomnici pokraj Velike Gorice ne štrajkaju jer ne dobivaju plaću.
S druge strane, Industrogradnja je objavila poslovne rezultate za 2008. godinu koji pokazaju da je ta tvrtka ostvarila neto dobit od čak 195 milijuna kuna.
Samo deset posto radnika zaposlenih u toj graditeljskoj tvrtki dobilo je polovicu plaće za siječanj, a danas bi predstavnici radnika s predsjednikom uprave Josipom Galincem trebali održati sastanak kako bi se dogovorili o daljnjoj isplati. Kako je moguće da tvrtka koja posluje s milijunskom dobiti ne isplaćuje plaće zaposlenicima?!
Ne bih to komentirao. Podaci su vam netočni – jedino je što nam je Galinec odgovorio. Na prvu se čini da Galinec poriče vlastite financijske rezultate, međutim to i nije daleko do istine. Naime, kako nam prenose sindikalci iz Industrogradnje, i oni su Galinca upitali isto što i mi, a on im je objasnio kakva je igra u pitanju. Dakle, Industrogradnja je svojoj tvrtki kćeri prodala opremu, strojeve te druge pokretnine i nekretnine i tako prikazala dobit, a zapravo je iz te tvrtke kćeri, jednostavno rečeno, izvukla novac
I ima li kakvih teorija zavjere što bi ova "I grupa" trebala biti?
To je sve što je ostalo od Industrogradnje….. I……
Što je nama naša borba dala…
TVRTKA/NAZIV:
I GRUPA, dioničko društvo za usluge
SKRAĆENA TVRTKA/NAZIV: I GRUPA d.d.
SJEDIŠTE: Zagreb, Savska cesta 66
PREDMET POSLOVANJA – DJELATNOSTI:
*upravljačke djelatnosti holding društava; *poslovanje nekretninama
IZVRŠNI DIREKTORI:
Ivon Pavelić, rođ. 27. VIII. 1970., o. i. 100668865, PU zagrebačka, Hrvatska, Zagreb, Masarykova 21, izvršni direktor, zastupa društvo pojedinačno i samostalno
UPRAVNI ODBOR:
Josip Galinec, rođ. 19. III. 1972., o. i. 15158400, MUP Zagreb, Hrvatska, Zagreb, Zelinska 3, predsjednik upravnog odbora
Mark Richard Jacobson, rođ. 17. XII. 1962, putovnica: 099007319, UKPA, Velika Britanija i Sj. Irska, Velika Britanija i Sj. Irska, London, Hampstead, 29 Langland Gardens, zamjenik predsjednika upravnog odbora
Ivon Pavelić, rođ. 27. VIII. 1970., o. i. 100668865, PU zagrebačka, Hrvatska, Zagreb, Masarykova 21, član upravnog odbora
TEMELJNI KAPITAL: 200.000,00 kuna
PRAVNI ODNOSI:
Pravni oblik: dioničko društvo
Statut: Statut od 8. XII. 2008. (4881)
Brabus, da li ti se da prošetat do Trgovačkog suda u ZG?