Kolega Frizer.Molio bi vas da mi na PM javite naziv vašeg starog nicka.
Čisto iz praktičnih razloga da znam koga čitam.
Pozdrav
Uglavnom:
-nije bilo ništa za jesti i piti – TOČNO
-ide prijedlog za isplatu dividende – TOČNO
– ima plaća uz malo zakašnjenje – TOČNO
– ima puno projekata – TOČNO
– ide javna ponuda za TOZ i INDG, ali se ne zna kada – TOČNO
E sad, kako vi to tumačite to je vaša stvar.
TOČNO je jedino da Vođa ima dobru frizuru, a ostalo je ŠIŠANJE MALIH DIONIČARA I RADNIKA !!!
I naravno TOČNO je da se malo popunio.
A da je sve TOČNO što adasdmsad13214 kaže pa zar bi MALI DOKAPITALIZIRANI DIONIČARI prodavali po 540 kuna, a ne čekali javnu ponudu na 1500 kuna.
NARAVNO DA NE BI !!!!
Opet me dokapitaliziralo, ovaj put ISPOD NOMINALE !!!
@ Frizer
– budite korektni pa moj nick napišite ispravno
– prodajte dionice jer vam je bolje dobiti 5xx nego da izgubite svu imovinu
ja ći ponudu dočekati prije ili kasnije. Ja je očekujem krajem 2Q/2009.
Joj meni oprostite mi asdfgh1234 ali malo je teško jer imate podugačak nick.
Ja ću isto čekati ponudu jer sam dao Starčevića za dokapitalizaciju a sad mi nude pola.
Preporučio bi Vašem ( našem ) vođi moderniju frizuru za proljeće model. Ingra tj. njezinog veleštovanog predsjednika Uprave.
Svi će dočekati ponudu samo realnije mi je očekivati ponudu stečajnog upravitelja sukladno Zakonu o stečaju.
Zdravi i veseli bili. Iskreno mi je žao što Vas mogu ocijeniti samo tri puta.
Samo dvije riječi : "road show".
Nakon toga bit ćemo pametniji i nadam se bogatiji… [pray]
Mislite li pritom na novo prijevozno sredstvo Galinca ili na stanje na burzi ?
Zdravi i veseli bili. Iskreno mi je žao što Vas mogu ocijeniti samo tri puta.
pa otvorite još koji nick, bar to nije problem
Sačuvaj bože i ovaj mi je previše. Vidim da ste dobro upućeni u tematiku više nickova i općenito o forumu te se nadam da ćemo ostati prijatelji. Ipak smo dioničari iste tvrtke.
Mislim da smo malo i previše danas pisali uzevši u obzir zabranu iznošenja sastanka u javnosti.
Stoga poslušajmo Vođu da nas ne bi prozvali na idućem sastanku, za koji se nadam da će biti švedski stol sa dobrim izborom vina.
Zdravi i veseli bili.
mogli bi Dikan i Frizer bit ista osoba, Frizer se trudi pisati druagčije nego Dikan pa …
mogli bi Dikan i Frizer bit ista osoba, Frizer se trudi pisati druagčije nego Dikan pa …
Pogledaj onu frizerovu poruku na kosk-u pa ti možda bude jasnije
Dikan,Pjerino ,Baričević i Frizer su jedna te ista osoba IMHO.Ima on još nickova koliko voliš ali ti me ne zanimaju osim ovih na temi INDG