kad već nema ponudi i dividende, mogla bi barem klopa. Je*o rezultate ionako se čeka ponuda.
[/quote]
Ja dolazim svakako, očekujem da će nas barem opet nahraniti. [lol]
Jel trebamo opet slati faksom najavu za prisustvovanje ili je dosta da dođemo i tamo se upišemo u knjigu učesnika?
kad već nema ponudi i dividende, mogla bi barem klopa. Je*o rezultate ionako se čeka ponuda.
[/quote]
Jel trebamo opet slati faksom najavu za prisustvovanje ili je dosta da dođemo i tamo se upišemo u knjigu učesnika?
[/quote]
Ne trebaš.
Dođem i ja. Odavna nisam bio u kazalištu, a kad imaš Galinca na sceni, takva prilika se ne propušta.
P.S. Iako me malo strah "Bijesnog pasa" i njegove berete. Ponesem malo psećih krekera, za slučaj da mu padne šećer.
Ovako bi mogao izgledati sastanak, a mi bi mogli proći kao mali Stan …
P.s. dovoljno pogledati prvh 30 sekundi filmića
ili je dosta da dođemo i tamo se upišemo u knjigu žalosti?
[lol] [lol]
[/quote]
[/quote]
Ne trebaš.
Dođem i ja. Odavna nisam bio u kazalištu, a kad imaš Galinca na sceni, takva prilika se ne propušta.
P.S. Iako me malo strah "Bijesnog pasa" i njegove berete. Ponesem malo psećih krekera, za slučaj da mu padne šećer.
[/quote]
Javi se svakako…znas mene
Evo i članka u večernjem o prosvjedu..
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/3266833/index.do
– Nastojat ćemo do kraja tjedna radnicima isplatiti plaću za studeni, a ostatak sljedeći tjedan– obećavao je tada Galinec.
Danas se pak malo nakon sedam sati dovezao u “limuzini” i u finom odijelu prošetao pokraj okupljenih radnika.
[cry] [cry] [cry] [sealed]
Jeste li primjetili neobične transakcije i rast cijene TOZ u petak?
Netko zna nešto što mi ne znamo ili samo špekulacija?
A kakve veze imaju INDG i TOZA ?
Živ, žav.