INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Klopa je obicno loš znak. Bolje dobri rezultati bez klope nego loši sa klopom [lol]

kad već nema ponudi i dividende, mogla bi barem klopa. Je*o rezultate ionako se čeka ponuda.

[/quote]

Ja dolazim svakako, očekujem da će nas barem opet nahraniti. [lol]

Jel trebamo opet slati faksom najavu za prisustvovanje ili je dosta da dođemo i tamo se upišemo u knjigu učesnika?

Klopa je obicno loš znak. Bolje dobri rezultati bez klope nego loši sa klopom [lol]

kad već nema ponudi i dividende, mogla bi barem klopa. Je*o rezultate ionako se čeka ponuda.

[/quote]

Jel trebamo opet slati faksom najavu za prisustvovanje ili je dosta da dođemo i tamo se upišemo u knjigu učesnika?
[/quote]

Ne trebaš.

Dođem i ja. Odavna nisam bio u kazalištu, a kad imaš Galinca na sceni, takva prilika se ne propušta.

P.S. Iako me malo strah "Bijesnog pasa" i njegove berete. Ponesem malo psećih krekera, za slučaj da mu padne šećer.

Ovako bi mogao izgledati sastanak, a mi bi mogli proći kao mali Stan …

Vaš link

P.s. dovoljno pogledati prvh 30 sekundi filmića

ili je dosta da dođemo i tamo se upišemo u knjigu žalosti?

[lol] [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

ili je dosta da dođemo i tamo se upišemo u knjigu žalosti?

[lol] [lol]
[/quote]

[lol] [lol] [lol]

[/quote]

[/quote]

Ne trebaš.

Dođem i ja. Odavna nisam bio u kazalištu, a kad imaš Galinca na sceni, takva prilika se ne propušta.

P.S. Iako me malo strah "Bijesnog pasa" i njegove berete. Ponesem malo psećih krekera, za slučaj da mu padne šećer.

[/quote]

Javi se svakako…znas mene

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Nema problema. Vidimo se …

Evo i članka u večernjem o prosvjedu..

http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/3266833/index.do

sijem žito raste grahorica

– Nastojat ćemo do kraja tjedna radnicima isplatiti plaću za studeni, a ostatak sljedeći tjedan– obećavao je tada Galinec.

Danas se pak malo nakon sedam sati dovezao u “limuzini” i u finom odijelu prošetao pokraj okupljenih radnika.
[cry] [cry] [cry] [sealed]

vise volim narodnjake nego kruva jesti

opet ce palica proraditi, gale pazi leda

vise volim narodnjake nego kruva jesti

Jeste li primjetili neobične transakcije i rast cijene TOZ u petak?
Netko zna nešto što mi ne znamo ili samo špekulacija?

A kakve veze imaju INDG i TOZA ?

Živ, žav.

Nit ti je svatko neprijatelj tko te uvalja u govna niti ti je svatko prijatelj tko te iz njih izvadi.

New Report

Close