INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaka čast klasi optimist. Pa čovjek nije dao plaće radnicima ove godine…ili je to pak uspjeh koji treba kapitalizirati…

Svaka čast klasi optimist. Pa čovjek nije dao plaće radnicima ove godine…ili je to pak uspjeh koji treba kapitalizirati…

Ko je vidio davat plaću. Pa kriza je, kad prođe jednom, onda ćemo razgovarati o eventualnoj plaći.

ja cu doci uuuuuuuuuuuuuu bice vatreno pripremio sam mu par pitanja od koji ce se zacrveniti hehehehehehehhehe
a mogao bi isplatiti i kojih pedesetak kuna dividende dok čekamo ponudu 🙂 da mozemo samo dobiti po usima i to 2 puta po 50 [thumbsup]

He, he, pripremio pitanja! Veliki je on fiškal, opet nas bude slatkorječivo obradio.
[/quote]

Ne sumnjam. Priča mu je vrhunska …

ja cu doci uuuuuuuuuuuuuu bice vatreno pripremio sam mu par pitanja od koji ce se zacrveniti hehehehehehehhehe
a mogao bi isplatiti i kojih pedesetak kuna dividende dok čekamo ponudu 🙂 da mozemo samo dobiti po usima i to 2 puta po 50 [thumbsup]

He, he, pripremio pitanja! Veliki je on fiškal, opet nas bude slatkorječivo obradio.
[/quote]

Ne sumnjam. Priča mu je vrhunska …

[/quote]

VELIKI MAG

ajde ajde ne kukuajte …

uz gazdu treba biti do kraja …

I love the Smell of Profits in the Morning

Vaš link

evo stižu i plaće nakon prosvjeda

možda bi mi trebali prosvjedovati pa gale objavi javnu ponudu

rekonstrukcija ceste u Đakovu

hm, mogao bih skoknuti do Đakova …

I love the Smell of Profits in the Morning

mislim da ce na skupstini reci da idemo u stecaj imam takav osjecaj, nema para ni za place [cry] [angry]

vise volim narodnjake nego kruva jesti

mislim da ce na skupstini reci da idemo u stecaj imam takav osjecaj, nema para ni za place [cry] [angry]

onda neće biti ni klope na skupštini

a cuj kad sam gladan onda sam zivcan ,a kad sam zivcan slab sam na svojoj beretci pa nek vide oce biti ćabe ili ne

vise volim narodnjake nego kruva jesti

a cuj kad sam gladan onda sam zivcan ,a kad sam zivcan slab sam na svojoj beretci pa nek vide oce biti ćabe ili ne

Treba rezat troškove, ništa od klope, ali su svi pozvani da doprinesu. Recimo neko donese kruh, drugi čvarke, treći sir, četvrti pršut, peti vino itd….

napokon jedna dobra vijest. već vidim radnike kako piju badel mali za šankom
galeta za predsjednika

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/galinec-place-za-prosinac-radnicima-industrogradnje-tijekom-dana,41237.html

New Report

Close