INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čitam danas u novinama da se danas sprema sastanak Galeta s radnicima. Nije im platio plaće još od prosinca jer se kofol nadao nekoj lovi. Tako treba, ne isplatimo plaće radnicima da imamo veću dobit. Super!

Gale se pokazao kao obični smrad. Nažalost RH nam je puna takvih. ne možeš otkupljivati vlastite dionice, a neispaćivati plaću. Isplata plaće treba biti na prvom mjestu.

[/quote]
Slažem se. Poštenje u koje se Gale zaklinjao više puta treba biti broj 1, a ako ne možeš plaćat radnike daj im otpremninu i funkcioniraj s onim brojem zaposlenika koliko možeš plaćati.

No skrenuo bi pažnju na TOZ, ako idemo gledat današnji promet prije će Javna ponuda za TOZ nego za INDG!

No skrenuo bi pažnju na TOZ, ako idemo gledat današnji promet prije će Javna ponuda za TOZ nego za INDG!

gale očito ima potpunu kontrolu nad industrogradnjom za razliku od TOZ-a gdje u deal ulazi sa Markovićem. Ali u TOZ-u puno dionica ima i Baričević (navodno 15% na različita imena) koji je izguran iz uprave. Možda netko planira otkupiti njegov dio i ići sa kontraponudom, tko će ga znati. U svakom slučaju TOZ posluje pozitivno, a ima to ogromno zemljište.

Vaš link

Vidimo se u četvrtak?

Ajde vidimo se. Stiže napokon i konsolidirano.

a mogao bi isplatiti i kojih pedesetak kuna dividende dok čekamo ponudu 🙂
[pray]

jao, nisam u cetvtak u zg, pa ne mogu doci. Valjda ce se naci neka dobra dusa koja ce reci sve bitne detalje.
Ugodno druzenje….

ja cu doci uuuuuuuuuuuuuu bice vatreno pripremio sam mu par pitanja od koji ce se zacrveniti hehehehehehehhehe
a mogao bi isplatiti i kojih pedesetak kuna dividende dok čekamo ponudu 🙂 da mozemo samo dobiti po usima i to 2 puta po 50 [thumbsup]

vise volim narodnjake nego kruva jesti

Klopa je obicno loš znak. Bolje dobri rezultati bez klope nego loši sa klopom [lol]

Klopa je obicno loš znak. Bolje dobri rezultati bez klope nego loši sa klopom [lol]

kad već nema ponudi i dividende, mogla bi barem klopa. Je*o rezultate ionako se čeka ponuda.

ja cu doci uuuuuuuuuuuuuu bice vatreno pripremio sam mu par pitanja od koji ce se zacrveniti hehehehehehehhehe
a mogao bi isplatiti i kojih pedesetak kuna dividende dok čekamo ponudu 🙂 da mozemo samo dobiti po usima i to 2 puta po 50 [thumbsup]

He, he, pripremio pitanja! Veliki je on fiškal, opet nas bude slatkorječivo obradio.

[pray]

Bolje da plati radnicima!

[pray]

Bolje da plati radnicima!
[/quote]
a valjda ima i za radnike i za dividendu i za klopu, a možda i da kupi TOZ

New Report

Close