gradevinari rastu boze?!
cime se mi bavimo vrtlarstvom [angry]
gradevinari rastu boze?!
Zar ne razumiješ, Industrogradnja grupa d.d. je sada "developer". [undecid]
gradevinari rastu boze?!
preuzimanjima …
samo nas nešto ne ide …..
znam da nemamo kesa toliko ,pa predlazem neke vrste placanja jedan od njih je na dude,ekserima ,pusing,lizing,na guzove ili da gale opet izda nove dionice pa nam proda znate kako se kaze budala tek treci puta [cool] [thumbsup]
gradevinari rastu boze?!
Ja se riješio danas svih građevinara što mi je još ostalo osim INDG naravno.
Ovakav stampedo duuugo nisam vidio.
Samo da ne bude;ko zadnji magarac..
Mi se takve igre ne moramo bojati..odigrali smo ju već [lol]
Malo o projektu Ičići.
…Geplant ist auch die Errichtung neuer Ferienvillen. In jeder Villa sind drei Wohnungen mit einer Fläche von 250 Quadratmetern vorgesehen. An dem Plan beteiligen sich die kroatische Baugesellschaft Industrogradnja, die Hotelkette Liburnia Riviera Holtes, sowie der Unternehmer aus Rijeka, Zoran Marzic. Auch italienische Investoren wollen sich an dem Projekt beteiligen.
Najvažnija stvar u tekstu je to što talijanski investitori žele sudjelovati u projektu.
Čitam danas u novinama da se danas sprema sastanak Galeta s radnicima. Nije im platio plaće još od prosinca jer se kofol nadao nekoj lovi. Tako treba, ne isplatimo plaće radnicima da imamo veću dobit. Super!
Čitam danas u novinama da se danas sprema sastanak Galeta s radnicima. Nije im platio plaće još od prosinca jer se kofol nadao nekoj lovi. Tako treba, ne isplatimo plaće radnicima da imamo veću dobit. Super!
Gale se pokazao kao obični smrad. Nažalost RH nam je puna takvih. ne možeš otkupljivati vlastite dionice, a neispaćivati plaću. Isplata plaće treba biti na prvom mjestu.