INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zaboravljaš na skrivene, pretpostavljam da bi ipak trebalo proći još par tisuća komada da se zacementiramo iznad 700.

Realan Free Float Industrogradnje je cca. 53.400 dionica.

– 2360 dioničara sa 1 do 20 dionica imaju cca. 13.000 dionica (vjerojatno ni neznaju da ih imaju)
– 165 dioničara sa 20 do 100 dionica imaju cca. 7.400 dionica
– 70 dioničara sa 100 do 500 dionica imaju cca. 13.000 dionica
– 18 dioničara ima iznad 500 dionica i imaju cca. 20.000 dionica

U obzir su uzete samo fizičke osobe dioničari, bez skrbničkih, portfelja TO ONE, povezanih osoba itd.

Ovo su činjenice, a ostalo zaključujte sami.

treba sad prodati dok je ovako visoka cijena

vise volim narodnjake nego kruva jesti

u razdoblju od 16. do 19. ožujka 2009. godine, u transakcijama na Zagrebačkoj burzi,
Industrogradnja nekretnine d.o.o. Zagreb, društvo-kćer u potpunom vlasništvu
Industrogradnja grupe d.d. Zagreb steklo je 181 dionicu Industrogradnja grupe d.d.
Zagreb, Savska cesta 66, MBS 080022369, burzovne oznake INDG-R-A, što
odgovara udjelu od 0,040 posto (*) u temeljnom kapitalu Industrogradnja grupe.

Nekako mi se čini da bi sad mogli postati lagano nervozni oni koji su prodali po 500-550 u nadi da će uloviti oko 400… Dok su prodavači sa kote 700 još mirni. [cool]

Nekako mi se čini da bi sad mogli postati lagano nervozni oni koji su prodali po 500-550 u nadi da će uloviti oko 400… Dok su prodavači sa kote 700 još mirni. [cool]

Da
Svejedno ne kontam ovog prodavača. Drugi na prodaji dugo je bio onaj na 580..
I on ne stavi prodaju na 575-579..on direktno na 550
Razlika je cca 5%… to baš i nije za baciti

sijem žito raste grahorica

Ništa novo, još jedan spor …

Vaš link

Ispostavljen zahtjev za naknadu štete sastoji se od dva dijela. Prvi dio čini 3.853.126,77 kuna prisilno naplaćenih komunalnih naknada (što je bila ugovorna obveza zakupoprimca, društva Fio&D d.o.o.), zatim 1.755.929,96 kuna do danas neplaćene zakupnine za razdoblje prije raskida Ugovora o zakupu (5. svibnja 2006. godine) i 11.139.042,68 kuna na ime izgubljene zarade (što je ekvivalent zakupnine za razdoblje od raskida Ugovora o zakupu do 17. ožujka ove godine).

Drugi dio potraživanja čini izmakla korist odnosno izgubljena zarada te naknada materijalne štete na predmetnim nekretninama i inventaru – što treba biti utvrđeno vještačenjem, sve uvećano za zatezne kamate. Industrogradnja je ujedno podnjela kaznene prijave protiv osoba odgovornih za nerješavanje navedenog predmeta odnosno zahtjeva.

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/industrogradnja-zbog-slucaja-duga-uvala-trazi-odstetu-od-drzave,40802.html

lime brzo donesi med i orase mislim da na se voda digo [thumbsup]

vise volim narodnjake nego kruva jesti

Molim na PM da mi se jave zainteresirani za FI tvrtki kćeri Industrogradnje.

Kad će novi sastanak investitora? Nešto je usporio Galetov tempo sazivanja!

Konstruktoru posao od 260 mil. kuna

Zagorski građevinar dobio gradnju 618 stanova za Zagrebački holding u Podbrežju.

Prva sljedeća ponuda je bila tvrtke Tehnika i iznosila je nešto niže od 230 milijuna kuna, zatim Kamgrada 232,3 milijuna, Strabaga 233,6 milijuna kuna, Osijek-Koteks i Alpine Bau su zajedno ponudili 237,6 milijuna kuna, Nivogradnja i Beton Lučko 238,7 milijuna kuna. Zagorje Tehnobeton dalo je ponudu od 249,5 mililjuna, a najskuplji ponuditelj bilo je Međimurje graditeljstvo s 293,7 milijuna kuna.

E, moj Galinec, moraš shvatiti da je ipak visokogradnja core business Industrogradnje, pa ako se i jedna Alpine Bau može javiti na natječaj, morala bi i jedna Industrogradnja.

Ovo je bio tri puta veći posao od onog u Rusiji, a Industrogradnja nije uopće izašla na tender. Malo sam razočaran.

Industrogradnja se sudi sa gradom Zagrebom za ogromni iznos odštete oko ugovora za stanove u Sesvetama koji je grad Zagreb jednostruko raskinuo. Također pitanje je da li je još i sada baš sve isplaćeno za domovinski most. Mislim da Industrogradnja za grad Zagreb više sigurno neće graditi.

New Report

Close