Zaboravljaš na skrivene, pretpostavljam da bi ipak trebalo proći još par tisuća komada da se zacementiramo iznad 700.
Realan Free Float Industrogradnje je cca. 53.400 dionica.
– 2360 dioničara sa 1 do 20 dionica imaju cca. 13.000 dionica (vjerojatno ni neznaju da ih imaju)
– 165 dioničara sa 20 do 100 dionica imaju cca. 7.400 dionica
– 70 dioničara sa 100 do 500 dionica imaju cca. 13.000 dionica
– 18 dioničara ima iznad 500 dionica i imaju cca. 20.000 dionica
U obzir su uzete samo fizičke osobe dioničari, bez skrbničkih, portfelja TO ONE, povezanih osoba itd.
Ovo su činjenice, a ostalo zaključujte sami.
u razdoblju od 16. do 19. ožujka 2009. godine, u transakcijama na Zagrebačkoj burzi,
Industrogradnja nekretnine d.o.o. Zagreb, društvo-kćer u potpunom vlasništvu
Industrogradnja grupe d.d. Zagreb steklo je 181 dionicu Industrogradnja grupe d.d.
Zagreb, Savska cesta 66, MBS 080022369, burzovne oznake INDG-R-A, što
odgovara udjelu od 0,040 posto (*) u temeljnom kapitalu Industrogradnja grupe.
Nekako mi se čini da bi sad mogli postati lagano nervozni oni koji su prodali po 500-550 u nadi da će uloviti oko 400… Dok su prodavači sa kote 700 još mirni. [cool]
Nekako mi se čini da bi sad mogli postati lagano nervozni oni koji su prodali po 500-550 u nadi da će uloviti oko 400… Dok su prodavači sa kote 700 još mirni. [cool]
Da
Svejedno ne kontam ovog prodavača. Drugi na prodaji dugo je bio onaj na 580..
I on ne stavi prodaju na 575-579..on direktno na 550
Razlika je cca 5%… to baš i nije za baciti
Ništa novo, još jedan spor …
Ispostavljen zahtjev za naknadu štete sastoji se od dva dijela. Prvi dio čini 3.853.126,77 kuna prisilno naplaćenih komunalnih naknada (što je bila ugovorna obveza zakupoprimca, društva Fio&D d.o.o.), zatim 1.755.929,96 kuna do danas neplaćene zakupnine za razdoblje prije raskida Ugovora o zakupu (5. svibnja 2006. godine) i 11.139.042,68 kuna na ime izgubljene zarade (što je ekvivalent zakupnine za razdoblje od raskida Ugovora o zakupu do 17. ožujka ove godine).
Drugi dio potraživanja čini izmakla korist odnosno izgubljena zarada te naknada materijalne štete na predmetnim nekretninama i inventaru – što treba biti utvrđeno vještačenjem, sve uvećano za zatezne kamate. Industrogradnja je ujedno podnjela kaznene prijave protiv osoba odgovornih za nerješavanje navedenog predmeta odnosno zahtjeva.
lime brzo donesi med i orase mislim da na se voda digo [thumbsup]
Konstruktoru posao od 260 mil. kuna
Zagorski građevinar dobio gradnju 618 stanova za Zagrebački holding u Podbrežju.
Prva sljedeća ponuda je bila tvrtke Tehnika i iznosila je nešto niže od 230 milijuna kuna, zatim Kamgrada 232,3 milijuna, Strabaga 233,6 milijuna kuna, Osijek-Koteks i Alpine Bau su zajedno ponudili 237,6 milijuna kuna, Nivogradnja i Beton Lučko 238,7 milijuna kuna. Zagorje Tehnobeton dalo je ponudu od 249,5 mililjuna, a najskuplji ponuditelj bilo je Međimurje graditeljstvo s 293,7 milijuna kuna.
E, moj Galinec, moraš shvatiti da je ipak visokogradnja core business Industrogradnje, pa ako se i jedna Alpine Bau može javiti na natječaj, morala bi i jedna Industrogradnja.
Ovo je bio tri puta veći posao od onog u Rusiji, a Industrogradnja nije uopće izašla na tender. Malo sam razočaran.