Da je ponuda u igri onda bismo sigurno bili bar duplo više sa cijenom.
da nije dividenda
Misliš da će isplatiti neku redovnu dividendu za 2008? Pa to bi definitivno pomoglo Galincu i Negotiatoru. Ne bi me čudilo. Makar nije baš da se mogu razbacivati lovom.
Ja ne očekujem ponudu u ovoj godini.
Ja je očekujem kad u trezoru bude bar 100.000 komada 🙂
Opet malo PR-a:
Industrogradnja stanove nudi u paketu s pokućstvom
Ogledni stan za lakše i brže opremanje doma
Da li je industrogradnja stavila koji stan na ovu smiješnu akciju prodaje stanova po povoljnijim kamatama na kredite?
Da li je industrogradnja stavila koji stan na ovu smiješnu akciju prodaje stanova po povoljnijim kamatama na kredite?
Industrogradnja je gradila stanove sa CASH-om, te banke netrebaju spašavati svoju rit raznoraznim akcijama.
A da se može dogovoriti dobra cijena, vjerujem da može.
Prodaja izgrađenog prostora
besplatni telefon : 0800 9445
telefon : + 385 1 6347 748
+ 385 1 6176 313
faks : + 385 1 6177 308
prodaja@industrogradnja.hr
Hehe kolega Barbus u fušu počeo dilati stanove za Galeta:)
Jel daje kakvu proviziju da se i ja uključim [thumbsup]
Pozdrav
ovdje bi bilo dobro da postoji zakon kojim se minimana cijena za preuzimanje povećava za zateznu kamatu u slučaju da ponuda nije dostavljena u zakonskom roku. ovako gale može otezati do mile volje sve dok kontrolira INDG i dok nema prava glasa
ovdje bi bilo dobro da postoji zakon kojim se minimana cijena za preuzimanje povećava za zateznu kamatu u slučaju da ponuda nije dostavljena u zakonskom roku. ovako gale može otezati do mile volje sve dok kontrolira INDG i dok nema prava glasa
Ova je dobra! Mislim da ćemo bit sretni ak nam plati 1118!
Ova je dobra! Mislim da ćemo bit sretni ak nam plati 1118!
[/quote]
to je osnovni problem nas malih ulagača što nemamo nikakvu zaštitu u vidu zakona i pravilnika koji se poštivaju.
Gale i Aglaila nemaju prava glasa. E sad da se postoji mogućnost da se dogovore druga dva velika igrača i preuzmu kontrolu nad insustrogradnjom bome bi se gale borio i rukama i nogama i do sada bi imali ponudu.
Ovako nas može mrcvariti do mile volje. Moj prosjek ulaska je 835 (trenutno imam važnijih prioriteta od smanjivanja prosjeka) i ponuda od 1119 bi me zadovoljila ove godine. U krajnjoj varijanti kupovao sam isključivo zbog ponude. Takva ponuda 2011 ili 2012 je za ku*ac .