INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

o tim firmama je i dikan govorio ,e sad kako oni posluju to ce biti zanjimljivo viditi.
danas sam kupio prozore od industrogradnje nisu losi

vise volim narodnjake nego kruva jesti

Jesu li bolji nego oni od Microsofta? Ma mora da jesu kad je i INDG bolja od MSFT! [thumbsup]

steta sto su drveni dobio sam ih povoljno, steta sto ne proizvode plasticne prozore
cek zar nije bilo nesta o tome da gale trazi partnera za tu tvornicu prozora vrata ili ostale galanterije
sta je bilo s tim?

vise volim narodnjake nego kruva jesti

Pravniče, jel mi kao dioničari/suvlasnici Industragradnje d.d. imamo pravo tražiti od uprave financijske izvještaje od tvrki kćeri Industrogradnje.

Ne.

Rocky, konsolidirano ili bilo kakvo fin. izvješće su ti kao dioničaru dužni dati na uvid tek na glavnoj skupštini.

Ipak, kako kotiraju na burzi prema ZTK-u su dužni objavljivati konsolidirana fin. izvješća.

Samo pitanje je sankcija i tko će ih izreći i provesti. Hanfa, moš mislit …

Budući da su godišnji FI javni, moguće ih je preuzeti od FINE (samo korisnici FINA e-kartice) u elektronskom obliku.

Preuzimanje dokumentacije putem interneta

Bilanca, račun dobiti i gubitka 29,00 kn

Izvještaj o novčanom tijeku 9,00 kn

Izvještaj o promjenama kapitala 6,00 kn

Sada je pitanje jeli netko od nas ima FINA e-karticu, te je li voljan po obvezi predaje FI (30.04.2009) izvaditi izvještaje, naravno da trošak refundiramo.

Tko je zainteresiran?

Radi se o sljedećim tvrtkama Industrogradanja nekretnine d.o.o., Industrogradnja operativa d.o.o., Industrogradnja projekti d.o.o., Opeka d.o.o., Indostand d.o.o. i Izoind d.o.o..

Radi se o 264 kn.

Više nitko neće prodavat INDg po 500 kuna, šta je ovo?

Nemaš brige, ako opet Crobex malo rokne dolje, brzo će se naći zainteresiranih za prodaju.

Nemaš brige, ako opet Crobex malo rokne dolje, brzo će se naći zainteresiranih za prodaju.

Vjerojatno, iako ne mislim da se tu radi samo o Crobiju, mozda nesto drugo je u igri?!

Vjerojatno, iako ne mislim da se tu radi samo o Crobiju, mozda nesto drugo je u igri?!
[/quote]

ponuda?

Da je ponuda u igri onda bismo sigurno bili bar duplo više sa cijenom.

Ja ne očekujem ponudu u ovoj godini.

Pozlatile ti se riječi.
INDG na 1.118 = Crobex na 3.500
Što će prije? Vidjet ćemo.

New Report

Close