pa bila je dividenda prije par mjeseci sta bi ti stalno dividendu
Istina.
Sjećam se da smo u to vrijeme mi Galincu predujmili dividendu … [lol] [lol] [lol]
Nikada …
[/quote]
Kako nikada? Hoće li bit po nekoj drugoj cijeni onda? Pa šta nije trebala bit ponuda po toj cijeni? Od Galineca.
[/quote]
1.118,82
[/quote]
Aha, dakle 1119. A kad bi to trebalo bit ako se smije znat?
[/quote]
Reče mi Galinac za mjesec, dva.
Sve ovisi o tome hoće li INDG u još jedno preuzimanje …
Nikada …
[/quote]
Kako nikada? Hoće li bit po nekoj drugoj cijeni onda? Pa šta nije trebala bit ponuda po toj cijeni? Od Galineca.
[/quote]
1.118,82
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Kakvo preuzimanje? Ona pruzima ili nju se preuzima? Što ako prvo, što ako drugo? Thnx.
Nikada …
[/quote]
[/quote]
1.118,82
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Kakvo preuzimanje? Ona pruzima ili nju se preuzima? Što ako prvo, što ako drugo? Thnx.
[/quote]
Ona preuzima IGH, samo je čekaju na 1.000 kn …
Kaže Gazda da im je skup nadzor i atesti instituta, pa im jeftinije uzet cijelu firmu.
Nikada …
[/quote]
[/quote]
1.118,82
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Kaže Gazda da im je skup nadzor i atesti instituta, pa im jeftinije uzet cijelu firmu.
[/quote]
Mislim da nema novca za IGH niti po 1000. Ali ima jedna firma koja već po ovim cjenama može preuzeti IGH. Platiti cashom, i da im još ostane para. Zove se JDPL. Zamisli, Papinjo nalaže Radiću gdje da sagradi most, pa da suprachi sa dizalicama mogu ispod prolazit. hehe,
Ajd živio [thumbsup]
Nikada …
[/quote]
[/quote]
1.118,82
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Mislim da nema novca za IGH niti po 1000. Ali ima jedna firma koja već po ovim cjenama može preuzeti IGH. Platiti cashom, i da im još ostane para. Zove se JDPL. Zamisli, Papinjo nalaže Radiću gdje da sagradi most, pa da suprachi sa dizalicama mogu ispod prolazit. hehe,
Ajd živio [thumbsup]
[/quote]
papinjo možda izvisi…budemo videli skoro.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/368-09-INDG_vlastite.pdf
Opet su pogriješili. Pa tko im sastavlja ovo. [lol]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/368-09-INDG_vlastite.pdf
Opet su pogriješili. Pa tko im sastavlja ovo. [lol]
Ona zgodna koja se prešetava po hodnicima, al valjda više manikira nokte nego što gleda šta piše!
A i Gale bi mogao gledat šta potpisuje!
iz šupljeg u prazno
Industrogradnja nekretnine stekla dionice Industrogradnja grupe
U razdoblju od 2. do 6. ožujka ove godine, Industrogradnja nekretnine d.o.o., društvo-kćer u potpunom vlasništvu dioničkog društva Industrogradnja grupa (ZSE:INDG-R-A), steklo je 907 dionica društva Industrogradnja grupa, što odgovara udjelu od 0,20 posto u temeljnom kapitalu Industrogradnja grupe. Nakon navedenog stjecanja, Industrogradnja nekretnine drže ukupno 2.490 dionica Industrogradnja grupe, odnosno 0,55 posto ukupnog broja dionica.
http://seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-crobex-napokon-obojen-zelenom,39571.html
Trenutni radni materijal Detaljnog plana uređenja Ičića (koji obuhvaća marinu, ex bolnicu i okolno područje), pripremljen od strane izrađivača, još uvijek nije zreo za javnu raspravu. Tek nakon prezentacije projekata četiriju glavnih gospodarskih subjekata zainteresiranih za zonu DPU-a – LRH, Industrogradnje, ACI-ja i Superatora – Poglavarstvo će moći odabrati solucije prihvatljive kako sa stanovišta gospodarstva, tako i javnog interesa. K tome, Poglavarstvo je na doradu vratilo dio predloženih cestovnih rješenja, kako bi se izbjeglo zadiranje u privatne okućnice. Grad će nastojati ubrzati proceduru donošenja DPU-a Ičići koliko je to moguće, ali ne po cijenu loših rješenja. Stoga se teško može očekivati da će DPU Ičići biti donesen u ovom sazivu Gradskog vijeća.