pa cuj ako je tako sta ljudi ne nahrle na ovu dionicu ipak je to prekrasan postotak zarade
Kupnja jaca na INDG, ipak neki vjeruju u Javnu ponudu!
Ima li nekih novih inf.?
baba vanga je rekla da ce biti tek nagodinu kad se situacija popravi malo
Je li to gospođa iz financija INDG ?
ona ti radi na principu graha ,znaci doce veliki voda i pita ju dali cemo dati ponudu ona baci grah i kaze ne ,tako je i za dividendu ispalo
cak i todoric planira uvesti takav sistem pokazo se vrlo dobrim za njega ,a losim za dionicare
Kad vidim ovo skupljanje, uvjeren sam da se bliži javna ponuda. Dečki, samo prodajte, skupljam lovu pa ću se pridružit Galetu. Što ne bih uzeo 60% kad se nudi 🙂
Dikan i Galinec su dobar par. Prvo dikan malo druka pa se nakupi prodaje a onda to Gale prije 16h pokupi :). Možda bi trebalo utvrditi zajedničko djelovanje pa da se javna ponuda odnosi i na Dikana [lol]
odma je meni bilo sumljivo to sa dikanom ali kolega mislim da imate pravo evo 100
Čak i da mogu dobiti tu bankovnu garanciju, ne mislim da će Galinec i Aglaia izdvojiti tolike novce da preuzmu INDG kad mogu u međuvremenu oploditi lovu negdje drugdje? (ako znaju i mogu, naravno…)
Ovako im uostalom paše, smanjuju broj dionica na tržištu putem trezora po niskim cijenama. Da trezor kupi svih 10%, uštedjeli bi na preuzimanju barem 10ak milja kn. A kasnije lako ponište trezorske dionice.
Mislim da nije realno očekivati ponudu za preuzimanje prije nego Crobex prijeđe barem 2000 a i dok se ne oporave svjetska tržišta kapitala. [cry]