Sad mi padoše na pamet ovo dvoje što su prešli u Hypo u 10. mjesecu..isprva sam mislio da ih je otjerao a možda i nije tako?Možda su na zadatku:-)
Irena Weber
partner i direktor društva TO ONE Brokeri d.o.o.
direktor u Hypo-Alpe-Adria-Ulaganjima odgovoran za poslove korporativnog financiranja
Vladimir Bošnjak
partner u tvrtki TO ONE d.o.o., odgovoran za poslove financijskog savjetovanja pri spajanjima i preuzimanjima
direktor u Hypo-Alpe-Adria-Ulaganjima odgovoran za poslove korporativnog financiranja
A danas i malo PR-a……….
Ovo skupljanje na burzi nije bezeveze, a i intenziviralo se zadnjih dana! Moja prognoza je javna ponuda kroz najviše godinu do godinu i pol!
pa cuj ako je tako sta ljudi ne nahrle na ovu dionicu ipak je to prekrasan postotak zarade
pa cuj ako je tako sta ljudi ne nahrle na ovu dionicu ipak je to prekrasan postotak zarade
Pa što neznaš da ljudi nahrle kupovati dionice na ATH……..
uf majke ti, SLK viđe li ti ovaj link?
znaš li na koga sam pomislio kada sam vidio ovako veliku WC školjku ? tvog najdražeg političara?
[lol]
Za njega je čučavac, sa cijevi FI 30 barem, ako može čučnut od trbuha.
pozdrav svim prvoborcima na INDG.
Pročitao sam da će biti isplaćen predujam dividende. Ako kupim danas INDG hoću li i ja dobiti dividendu i koliko će ona biti.
Hvala
Pročitao sam da će biti isplaćen predujam dividende. Ako kupim danas INDG hoću li i ja dobiti dividendu i koliko će ona biti.
Hvala
100,00 kn po dionici … [lol]