INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad mi padoše na pamet ovo dvoje što su prešli u Hypo u 10. mjesecu..isprva sam mislio da ih je otjerao a možda i nije tako?Možda su na zadatku:-)

Irena Weber
partner i direktor društva TO ONE Brokeri d.o.o.
direktor u Hypo-Alpe-Adria-Ulaganjima odgovoran za poslove korporativnog financiranja

Vladimir Bošnjak
partner u tvrtki TO ONE d.o.o., odgovoran za poslove financijskog savjetovanja pri spajanjima i preuzimanjima
direktor u Hypo-Alpe-Adria-Ulaganjima odgovoran za poslove korporativnog financiranja

sijem žito raste grahorica

Jel neko čitao Galeta u Večernjaku? Kaže prodaja ide OK, nema mjesta panici!

Pa neće valjda istinu reći… [lol]

A danas i malo PR-a……….

Vaš link

A danas i malo PR-a……….

Vaš link

uf majke ti, SLK viđe li ti ovaj link?

znaš li na koga sam pomislio kada sam vidio ovako veliku WC školjku ? tvog najdražeg političara?
[lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

Ovo skupljanje na burzi nije bezeveze, a i intenziviralo se zadnjih dana! Moja prognoza je javna ponuda kroz najviše godinu do godinu i pol!

pa cuj ako je tako sta ljudi ne nahrle na ovu dionicu ipak je to prekrasan postotak zarade

vise volim narodnjake nego kruva jesti

pa cuj ako je tako sta ljudi ne nahrle na ovu dionicu ipak je to prekrasan postotak zarade

Pa što neznaš da ljudi nahrle kupovati dionice na ATH……..

uf majke ti, SLK viđe li ti ovaj link?

znaš li na koga sam pomislio kada sam vidio ovako veliku WC školjku ? tvog najdražeg političara?
[lol]

Za njega je čučavac, sa cijevi FI 30 barem, ako može čučnut od trbuha.

pozdrav svim prvoborcima na INDG.

No respect

Pročitao sam da će biti isplaćen predujam dividende. Ako kupim danas INDG hoću li i ja dobiti dividendu i koliko će ona biti.

Hvala

Za šaku dijamanata !

Pročitao sam da će biti isplaćen predujam dividende. Ako kupim danas INDG hoću li i ja dobiti dividendu i koliko će ona biti.

Hvala

100,00 kn po dionici … [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

A zašto se zove PREDUJAM dividende ?

100 kuna je super.

Hvala

Za šaku dijamanata !

New Report

Close