A što je s isplatom predujma dividende o kojoj je bilo riječi na posljednjoj sjednici krajem prošle godine?
To će eventualno biti isplaćeno za godinu 2009, dakle ne prije zadnjeg kvartala 2009.
Zajedno sa ponudom za preuzimanje…….. [lol]
Ako ovako nastavimo dobit za 2008 bi mogla biti veća od tržišne kapitalizacije. Pri sadašnjih 500 kn kapitalizacija je 226 milijuna kuna. A dobit bi trebala biti veća od 100 milja.
Sada je kupnja na 500 i to rekao bih sasvim solidna za ovu dionicu. Prodaja je još uvijek nisko s obzirom na cijene na koje smo navikli. No vrijeme je da se vratimo ili barem ponovno približimo 600 kuna.
Kad bi se moglo kupiti dosta u rangu 500-700 a to i nije tako nemoguća misija, u teoriji bi bilo tko vrlo lako mogao smijeniti Galinca i postaviti svoju upravu.
U ovakva vremena sumnjam da bi itko izvukao pare iz džepa za takve egzibicije.
A ako se vremena promijene onda ni cijena više neće biti 500-700…
U ovakva vremena sumnjam da bi itko izvukao pare iz džepa za takve egzibicije.
A ako se vremena promijene onda ni cijena više neće biti 500-700…
Kad… [smiley]
Ali toliko o branjenju cijena od Galinca. Zadnja transakcija na 500 a kupnja na 400. Samo još dikan nedostaje 🙂
Forumaši, vidim da sam Vam nedostajao, no imao sam važnog posla sa papirima, ali sada je to već riješeno. Bez brige neću Vas, a ni ovu temu zanemariti. Osim što javne ponude i dalje nema, dividende nema, plaća nema, posla nema i povrh svega Gale ne plaća ni doprinose za radnike više od godinu dana. Što Vam još treba reći ? Mislim da Vam je sada jasnije ![bye]
Usprkos važnim poslovima, pratio sam promjene na kupnji i prodaji i vidim da se je kupnja od jednog naloga, neki dan, sada formirala i imamo ukupno 6 prijatelja. Pogledajte prilog !
Sve je jasno ! [cool]