INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A što je s isplatom predujma dividende o kojoj je bilo riječi na posljednjoj sjednici krajem prošle godine?

To će eventualno biti isplaćeno za godinu 2009, dakle ne prije zadnjeg kvartala 2009.

To će eventualno biti isplaćeno za godinu 2009, dakle ne prije zadnjeg kvartala 2009.

Zajedno sa ponudom za preuzimanje…….. [lol]

Ne, ponuda će biti sredina 2010 [cool]

Ako ovako nastavimo dobit za 2008 bi mogla biti veća od tržišne kapitalizacije. Pri sadašnjih 500 kn kapitalizacija je 226 milijuna kuna. A dobit bi trebala biti veća od 100 milja.

Prodaja je ispod 500 već a ovaj prvi na prodaji je skriveni..

sijem žito raste grahorica

Sada je kupnja na 500 i to rekao bih sasvim solidna za ovu dionicu. Prodaja je još uvijek nisko s obzirom na cijene na koje smo navikli. No vrijeme je da se vratimo ili barem ponovno približimo 600 kuna.

Kad bi se moglo kupiti dosta u rangu 500-700 a to i nije tako nemoguća misija, u teoriji bi bilo tko vrlo lako mogao smijeniti Galinca i postaviti svoju upravu.

U ovakva vremena sumnjam da bi itko izvukao pare iz džepa za takve egzibicije.
A ako se vremena promijene onda ni cijena više neće biti 500-700…

U ovakva vremena sumnjam da bi itko izvukao pare iz džepa za takve egzibicije.
A ako se vremena promijene onda ni cijena više neće biti 500-700…

Kad… [smiley]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Ali toliko o branjenju cijena od Galinca. Zadnja transakcija na 500 a kupnja na 400. Samo još dikan nedostaje 🙂

Forumaši, vidim da sam Vam nedostajao, no imao sam važnog posla sa papirima, ali sada je to već riješeno. Bez brige neću Vas, a ni ovu temu zanemariti. Osim što javne ponude i dalje nema, dividende nema, plaća nema, posla nema i povrh svega Gale ne plaća ni doprinose za radnike više od godinu dana. Što Vam još treba reći ? Mislim da Vam je sada jasnije ![bye]

Usprkos važnim poslovima, pratio sam promjene na kupnji i prodaji i vidim da se je kupnja od jednog naloga, neki dan, sada formirala i imamo ukupno 6 prijatelja. Pogledajte prilog !

Sve je jasno ! [cool]

Sve će to na 0,1 book !

Meni osim uvazenog Dikana fali i Fazan….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close