INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ATPL … strong buy

I love the Smell of Profits in the Morning

ATPL … strong buy

Hvala kolega. Znači da prodam INDG i kupim ATPL? Ali imam dosta INDG, nadam se da će biti kupnje.
Nadam se da ATPL neće puno pobjeći da ipak stignem po ovim cijenama.

Kolega Fazan. Još jednom hvala.

I'LL BE BACK

Opet se vraćamo na isto? Zijeeeev… [rolleyes]

Evo mali podsjetnik za vlasnike ATPL, ako se već idu sprdati na ovoj temi onda bar neka sačekaju da se grafovi izjednače.

Ali kolega Rocky, ja uopće nisam spomenuo ATPL. To je učinio kolega Fazan. On mi je preporučio ATPL. Ja sam samo pitao i molio kolegu Fazana da mi objasni zašto INDG ne raste a sve drugo raste ko sumanuto. [undecid]

No, dobro ja ću prihvatiti njegovu preporuku o kupnji ATPL i stvar riješena. Čak je i po grafu kojeg ste poslali vidljivo da ATPL mora još puno narasti.

s poštovanjem

vaš Guverner

I'LL BE BACK

Istina, onda sad prodati INDG, kupiti ATPL, prodati ga na 1.000kn i opet kupiti INDG… [cool]

Sad sam ja zbunjen je li ono fazan zaista mislio ili je to bio sarkazam [lol]

Ako tržište ovako nastavi gore vjerojatno će i ponuda uskoro. A trebale bi danas stići i vijesti iz rusije.

Sad sam ja zbunjen je li ono fazan zaista mislio ili je to bio sarkazam [lol]

he zbunjujem protivnika … ziher nema pojma što napraviti …

kakva rusija?

I love the Smell of Profits in the Morning

Vaš link

evo još malo vlastitih dionica

http://www.glasistre.hr/?4b41e3eb4954aebd933a957327771d0c,TS,4269,,21415,,266120,,

sijem žito raste grahorica

http://www.glasistre.hr/?4b41e3eb4954aebd933a957327771d0c,TS,4269,,21415,,266120,,

Promatrajući ovo suđenje Boljatu kao jednu od rundi u borbi za Dugu uvalu malo sam iznenađen ovim Galetovim potezom.Kao što znamo Pavelić i Peh su članovi nadzornog odbora INDG i samim tim i Galetovi podređeni..a oni se nisu pojavili na ročištu.
Nameće se pitanje zašto bi Galincu bilo u cilju ovo odugovlačiti?
Molim komentare..

sijem žito raste grahorica

Ima li urbanistički dokument koji bi trebao promijeniti sliku ičića veze sa INDG-R-A:

turistički potencijali NAKON PET GODINA PRIPREMA I RASPRAVA PRIHVAĆEN URBANISTIČKI DOKUMENT KOJI BI TREBAO PROMIJENITI SLIKU IČIĆA
Planom prema zvijezdama

Jednoglasna podrška Urbanistiekom planu ure?enja naselja Ieiai koju je ovaj dokument dobio na posljednjoj sjednici opatijskog Gradskog vijeaa i nevi?ena sloga, koja izostaje eak i kod jednostavnog izglasavanja dnevnog reda, navode na pitanje – koja su to kvalitetna rješenja Urbanistiekog instituta

New Report

Close