INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nadajmo se da je to u svrhu osiguravanja bankovne garancije.

Znači još jedan spor na vidiku … ajde bilo bi čudno da i ovo prođe bez problema …

iako, ne kuži kako tamo misle napraviti trg … bolje da su onaj parking kod konzuma za to iskoristili … nekako mi je logičnije ..

I love the Smell of Profits in the Morning

Znači još jedan spor na vidiku … ajde bilo bi čudno da i ovo prođe bez problema …

iako, ne kuži kako tamo misle napraviti trg … bolje da su onaj parking kod konzuma za to iskoristili … nekako mi je logičnije ..

Nemojmo brzat sa zaključcima.

Nitko od nas nije vidio konačni projekt, površine su nam nepoznate, a pričamo na temelju novinskog napisa.

Lime PM.

Ma znam … ja to već po defaultu …

treba onu zgradu u savskoj razbucat i napravit nešto kako treba, nešto opako, pa da vidiš interesa za dionicu ….

Cookie Monster

treba onu zgradu u savskoj razbucat i napravit nešto kako treba, nešto opako, pa da vidiš interesa za dionicu ….

gaže gazda da nije nešto zainteresiran … navodno će se raditi poslovni centar, dio čega bi trebala biti i lokacija savske 66 …

s druge strane … u dilu je ZABA … hm … a njemu treba jamstvo … khm khm ..

Kada ćemo zaplivati u zatvorenom bazenu?

Grad će za bazen dati još samo 20 milijuna kn.

Piše: Slobodna Dalmacija, Foto: http://www.057info.hr (b.t.)

ZADAR – Umjesto predviđenih i ugovorom preciziranih godinu i pol dana, radovi na zatvorenom bazenu na Višnjiku trajat će pet i pol godina i to pod uvjetom da Industrogradnja ovoga proljeća konačno zatvori gradilište na kojem su radovi počeli prije točno 5 godina, piše Slobodna Dalmacija.

U ponedjeljak bi se u gradskoj upravi trebali sastati gradonačelnik Živko Kolega, njegov zamjenik Dražen Grgurović, direktor Višnjika Dino Bailo, voditelj bazena Tomislav Fabijan i projektant Nikola Bašić kako bi još jednom pročešljali troškovnik unutrašnjeg uređenja i uređenja okoliša bazena u pokušaju da ga se što više smanji.Projektantska je cijena dosegnula 6,9 milijuna kuna, ali je jednom raspisan natječaj poništen jer je stigla samo jedna ponuda, i to od "Mega građenja", tvrtke kćeri "Industrogradnje".

Projektantska je cijena dosegnula 6,9 milijuna kuna, ali je jednom raspisan natječaj poništen jer je stigla samo jedna ponuda, i to od "Mega građenja", tvrtke kćeri "Industrogradnje", koja je ponudila 13 milijuna kuna.

Njihova je ponuda otišla u nebo i s 13 milijuna gotovo udvostručila projektantsku cijenu, što i nije čudno s obzirom na to da je bila predviđena nabava četke za zahod od čak 830 kuna!

Gradonačelnik Kolega vjeruje da se ta cijena, različitim načinima kresanja troškovnika, može svesti na oko osam milijuna kuna i upravo će o tome u ponedjeljak biti riječi.

Iskustvo s gradnjom dvorane pokazuje da su uštede moguće: samo na promjeni popločenja oko dvorane uštedjelo se milijun i pol kuna!

Primjerice, projektom je bilo predviđeno da se uz bazen izgradi vrhunski opremljena ambulanta, ali gotovo je sigurno da će ta stavka nestati iz troškovnika.

Reducirat će se i troškovi uređenja okoliša, u sklopu čega se moraju izgraditi hidrantska mreža, te pristupni i evakuacijski putovi.

Ako unutarnje uređenje zaista bude svedeno na osam milijuna, za uređenje okoliša preostat će još 12 milijuna kuna jer je u gradskom proračunu osigurano ukupno 20 milijuna kuna.

Bez tih 20, u gradnju bazena dosad je s PDV-om utrošeno 64 milijuna kuna. Valjda će to biti dovoljno da se bazen otvori u kampanji za lokalne izbore krajem svibnja.

Naši novinari su stvarno klasa.

MEGA GRADNJA d.o.o.
Članovi društva – osnivači
Dragan Biro, rođen/a 28.07.1977
Funkcija – jedini osnivač d. o. o.

izgleda meni još jedan spor u nizu …. [tongue]

Zašto ova dionica ne raste? Sve živo raste ko blesavo a ova dionica ni makac…[undecid]
Može li mi ovo netko objasniti? najviše bih volio ako bi mi ovo objasnio kolega Fazan. Čuo sam da se on jako kuži u INDG.

Ma ja ću ovo prodati. Doduše… pričekat ću još malo, al ako ne krene uskoro rasti to mi je onda bezveze imati. Čak i HT brže raste [cry]

I'LL BE BACK

operi uši sljedeći put … možda ti pomogne …

čujemo se na crobi 1000 … do tada slatko sanjaj …

operi uši sljedeći put … možda ti pomogne …

čujemo se na crobi 1000 … do tada slatko sanjaj …

koliko će onda biti INDG? Ne znam stvarno što da radim[undecid]. Da ju prodam sada pa opet kupim na crobex 1000 ? i onda čekam dok se tržište oporavi i prodam. Po 700 kn…

stvarno ne kužim zašto ne raste.

Kolega Fazan. Koja je vaša preporuka ?

I'LL BE BACK

New Report

Close